Салат із морської капусти з яйцем

Салат із морської капусти з яйцем
4.3
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 15 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 г морської капусти
  • 5 яєць
  • 1 цибулина (не обов'язково)
  • майонез або оливкова олія - на смак

Рецепт приготування:

  1. Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь та довести воду до кипіння. Варити яйця приблизно 10 хвилин після закипання, потім злити кип'яток, залити холодною водою та залишити остудитися.
  2. Тим часом очистити цибулю від шкірки, нарізати її дрібними шматочками, підсмажити на олії до легкого золотистого кольору на маленькому вогні. Перекласти цибулю на серветки, щоб позбутися зайвої олії.
  3. Очистити яйця від шкаралупи, нарізати їх невеликими кубиками. Довги шматочки капусти слід розрізати на короткі шматочки ножем. З'єднати в салатниці морську капусту з яйцями та смаженою цибулею, заправити майонезом або рослинною олією та перемішати.
  4. Подавати салат бажано відразу після приготування. Смачного!

Цікавий факт:

Морська капуста є важливим джерелом йоду, - мінералу, який сприяє правильному функціонуванню щитовидної залози та підтримує здоров'я шкіри, волосся та нігтів. Отже, цей салат - не тільки смачна, але й корисна страва!