Салат із морської капусти з яйцем
Кухня
Інгредієнти:
- 300 г морської капусти
- 5 яєць
- 1 цибулина (не обов'язково)
- майонез або оливкова олія - на смак
Рецепт приготування:
- Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь та довести воду до кипіння. Варити яйця приблизно 10 хвилин після закипання, потім злити кип'яток, залити холодною водою та залишити остудитися.
- Тим часом очистити цибулю від шкірки, нарізати її дрібними шматочками, підсмажити на олії до легкого золотистого кольору на маленькому вогні. Перекласти цибулю на серветки, щоб позбутися зайвої олії.
- Очистити яйця від шкаралупи, нарізати їх невеликими кубиками. Довги шматочки капусти слід розрізати на короткі шматочки ножем. З'єднати в салатниці морську капусту з яйцями та смаженою цибулею, заправити майонезом або рослинною олією та перемішати.
- Подавати салат бажано відразу після приготування. Смачного!
Цікавий факт:
Морська капуста є важливим джерелом йоду, - мінералу, який сприяє правильному функціонуванню щитовидної залози та підтримує здоров'я шкіри, волосся та нігтів. Отже, цей салат - не тільки смачна, але й корисна страва!