Салат "Парижель"

Салат "Парижель"
5.0
(14)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 куряче копчене стегно або куряче філе
  • 1 огірок
  • 1 помідор
  • 1 болгарський перець
  • 50 г консервованої кукурудзи
  • 1-2 ст.л. майонезу
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Огірки вимити та порізати соломкою.
  2. М'ясо копченої курки зняти з кісток, за бажанням можна також зняти шкіру. Порізати філе соломкою або кубиками.
  3. Помідори вимити, порізати кубиками разом зі шкіркою.
  4. Болгарський перець промити, видалити насіння і порізати м'яку частину кубиками.
  5. Кріп промити, ретельно видалити воду і дрібненько нашинкувати ножем.
  6. З'єднати всі інгредієнти для салату "Парижель" в одній салатниці.
  7. Посолити, поперчити за смаком, додати майонез.
  8. Ретельно все перемішати. Подавати салат "Парижель" з копченою куркою до столу можна одразу після його приготування. Смачного!

Додатковий коментар:

Салат "Парижель" - це вдале поєднання смаків і текстур. Інгредієнти додають салату свіжість та ситість, а копчена курка надає йому особливого смаку. Цей салат ідеально підійде як закуска на будь-якому святі або просто як смачна страва на кожен день. Спробуйте його і ви обов'язково залишитеся задоволені!