Святковий салат з шинкою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка
- 200 г шинки
- 200 г консервованих ананасів
- 200 г консервованих грибів
- 1 болгарський перець
- 50 г грецьких горіхів
- 50 г ізюму
- майонез за смаком
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- Курячу грудку опустіть в киплячу, трохи підсолену воду і варіть до готовності протягом 30-40 хвилин. Після цього вийміть м'ясо на тарілку і охолодіть його. Охолоджене куряче м'ясо очистіть від кісток та шкіри, розібравши на дрібні волокна. Шинку наріжте соломкою.
- Болгарський перець промийте, вийміть насіння і наріжте перець кубиками. Ізюм залийте окропом і залиште на 15 хвилин, щоб він набух. Великі гриби і ананаси також наріжте кубиками.
- Об'єднайте всі інгредієнти для салату в мисці, трохи посоліть, поперчіть, заправте майонезом і перемішайте. Подавайте святковий салат з шинкою найкраще одразу після приготування. Смачного!
Цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу. Він поєднує в собі ніжний смак курячого м'яса та шинки з ароматами ананасів та грибів, а грецькі горіхи та ізюм додають нотки екзотики. Приготуйте цей салат, порадуйте своїх гостей!