Святковий салат з шинкою

Святковий салат з шинкою
4.4
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка
  • 200 г шинки
  • 200 г консервованих ананасів
  • 200 г консервованих грибів
  • 1 болгарський перець
  • 50 г грецьких горіхів
  • 50 г ізюму
  • майонез за смаком
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Курячу грудку опустіть в киплячу, трохи підсолену воду і варіть до готовності протягом 30-40 хвилин. Після цього вийміть м'ясо на тарілку і охолодіть його. Охолоджене куряче м'ясо очистіть від кісток та шкіри, розібравши на дрібні волокна. Шинку наріжте соломкою.
  2. Болгарський перець промийте, вийміть насіння і наріжте перець кубиками. Ізюм залийте окропом і залиште на 15 хвилин, щоб він набух. Великі гриби і ананаси також наріжте кубиками.
  3. Об'єднайте всі інгредієнти для салату в мисці, трохи посоліть, поперчіть, заправте майонезом і перемішайте. Подавайте святковий салат з шинкою найкраще одразу після приготування. Смачного!

Цей салат стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу. Він поєднує в собі ніжний смак курячого м'яса та шинки з ароматами ананасів та грибів, а грецькі горіхи та ізюм додають нотки екзотики. Приготуйте цей салат, порадуйте своїх гостей!