Салат "Дністер"

Салат "Дністер"
3.8
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 невеликий качан капусти
  • 300 г ковбаси (сервелату)
  • 0,5 банки консервованого горошку
  • майонез будь-який, за смаком

Рецепт приготування:

  1. Поріжте ковбасу соломкою. Капусту нашинкуйте дрібно і злегка помніть руками.
  2. Відкрийте банку з горошком, злийте рідину і додайте горошок до салату.
  3. За смаком посоліть салат та заправте його майонезом.
  4. Ретельно та уважно перемішайте всі інгредієнти.
  5. Подавайте до столу салат "Дністер" негайно після приготування.

Смачного!

Цікаві факти:

Капуста багата вітаміном С, який сприяє зміцненню імунітету та покращенню здоров'я шкіри. Таким чином, цей салат допоможе вам залишити себе в гарній формі та боротися з застудами. Спробуйте підбирати та варіювати інгредієнти для більшого різноманіття смаків!