Вінегрет із квасолею

Вінегрет із квасолею
4.2
(5)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 3 картоплини
  • 150 г консервованої квасолі
  • 150 г квашеної капусти
  • 1 великий буряк
  • 100 г консервованого горошку
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2-3 ст.л. рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. У каструлі доведіть до кипіння велику кількість води, опустіть туди вимиті, але не очищені овочі - буряк, картоплю та моркву, і ще раз доведіть до кипіння. Варіть 30-40 хвилин після закипання при слабкому кипінні води. Потім вийміть картоплю та моркву з киплячої води і залиште їх охолонути. Продовжуйте варити буряк ще півгодини, поки він не стане м'яким. Потім також вийміть його і охолодіть. Очистіть всі овочі від шкірки і наріжте невеликими кубиками однакового розміру.
  2. Посоліть та поперчіть вінегрет за смаком, заправте рослинною олією та ретельно перемішайте.
  3. Спробуйте свіжий вінегрет і відчуйте гармонію природи на вашому столі. Насолоджуйтеся смаком та користю цієї неймовірно смачної страви!

Свіжий вінегрет - це не просто салат, це кулінарний шедевр, який поєднує в собі соковитість свіжих овочів та їх поживність. Його різноманітність і простота готування роблять салат ідеальним вибором для будь-якої вечері. Така страва збагачує ваш раціон вітамінами та мінералами, а його яскраві кольори піднімають настрій і надають палітру смаків вашому столу. Спробуйте приготувати цей рецепт і відчуйте гармонію природи на вашому столі!