Вінегрет із квасолею
Кухня
Інгредієнти:
- 3 картоплини
- 150 г консервованої квасолі
- 150 г квашеної капусти
- 1 великий буряк
- 100 г консервованого горошку
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2-3 ст.л. рослинної олії
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- У каструлі доведіть до кипіння велику кількість води, опустіть туди вимиті, але не очищені овочі - буряк, картоплю та моркву, і ще раз доведіть до кипіння. Варіть 30-40 хвилин після закипання при слабкому кипінні води. Потім вийміть картоплю та моркву з киплячої води і залиште їх охолонути. Продовжуйте варити буряк ще півгодини, поки він не стане м'яким. Потім також вийміть його і охолодіть. Очистіть всі овочі від шкірки і наріжте невеликими кубиками однакового розміру.
- Посоліть та поперчіть вінегрет за смаком, заправте рослинною олією та ретельно перемішайте.
- Спробуйте свіжий вінегрет і відчуйте гармонію природи на вашому столі. Насолоджуйтеся смаком та користю цієї неймовірно смачної страви!
Свіжий вінегрет - це не просто салат, це кулінарний шедевр, який поєднує в собі соковитість свіжих овочів та їх поживність. Його різноманітність і простота готування роблять салат ідеальним вибором для будь-якої вечері. Така страва збагачує ваш раціон вітамінами та мінералами, а його яскраві кольори піднімають настрій і надають палітру смаків вашому столу. Спробуйте приготувати цей рецепт і відчуйте гармонію природи на вашому столі!