Салат "Орхідея" з чіпсами
Кухня
Інгредієнти:
- 200 г шинки
- 150 г твердого сиру
- 2 яйця
- 100 г моркви по-корейськи
- 100 г маринованих або солених грибів
- майонез - за смаком
- середня пачка чіпсів (близько 50 г)
- кілька гілочок свіжої зелені
Рецепт приготування:
- Варіть яйця протягом 10 хвилин. Після цього зняти каструлю з вогню, злити воду та залити яйця дуже холодною водою.
- Шинку порізати соломкою або маленькими кубиками. Гриби порізати тонкими пластинками, моркву по-корейськи порізати на мелкі шматочки. Сир натерти на крупній терці.
- Роздрібніть чіпси руками або за допомогою кухонного молотка (залиште декілька штук для прикраси салату "Орхідея").
- Покласти салат на дно салатниці або плоскої тарілки в такому порядку: корейська морква, мариновані гриби, чіпси, шинка, сир, терті яйця (залишити один жовток для прикраси). При цьому кожен шар салату потрібно змастити майонезом.
- Прикрасити поверхню салату тертими на дрібній терці жовтками, зеленню та чіпсами (як на фото). Рекомендуємо подавати салат "Орхідея" з чіпсами через півгодини після його приготування, щоб всі інгредієнти добре просочилися майонезом та стали ще більш смачними.
Цей салат можна використовувати як окрему страву на святковому столі або як супровід до основної страви. З його неймовірним виглядом та смаком, салат "Орхідея" з чіпсами точно стане одним із фаворитів вашого святкового столу.
Крім того, в цьому рецепті можна використовувати різні види шинки, сирів та інших інгредієнтів, щоб відчути різні смаки та комбінації. Також, замість звичайних чіпсів можна використовувати овочеві чіпси, щоб додати більше корисних інгредієнтів до салату.