Грецький салат з куркою та йогуртом
Кухня
Інгредієнти:
- 2 курячі грудки
- 3 ложки йогурту
- 1 гілочка червоного винограду (видалити кісточки, розрізати ягоди навпіл)
- 1 стебло селери, дрібно нарізаної
- 1 щіпку великої солі
- 1 щіпку свіжомеленого перецю
- 4 чашки змішаної зелені (шпинат та салат)
- 2 ложки цукатів (зацукровані горіхи)
Рецепт приготування страви:
- Підсолену воду доведіть до кипіння. У киплячу воду додайте курячі грудки і варіть до готовності, 15 хв. Дістаньте м'ясо з води та дайте відпочити на дошці протягом 5 хвилин. Далі грудку потрібно нарізати великими шматочками, покласти в миску і потримати її в холодильнику протягом декількох хвилин, щоб охолола.
- Дістаньте посуд з м'ясом з холодильника і додайте йогурт, виноград, селеру і дрібку солі та перцю. Змішайте ці інгредієнти.
- Поступово покладіть на дно посуду листя салату. Викладіть на листя отриману суміш і прикрасьте зацукрованими горіхами.
- Можна подавати на стіл. Смачного!
Крім того, цей салат можна змінювати та доповнювати за своїм бажанням. Наприклад, замість курячого м'яса можна використовувати інші види м'яса або рибу. Також можна додати до салату огірки, помідори, перець та інші овочі за власним смаком.
Цей салат ідеально підходить для легкого обіду або вечері, та є прекрасним варіантом для тих, хто дотримується здорового способу життя. Він не тільки допоможе підтримувати тіло в тонусі, а й приємно дивуватиме ваших близьких та гостей своїм чудовим смаком та привабливим виглядом.