Салат "Мисливський" з копченою ковбасою

Салат "Мисливський" з копченою ковбасою
4.2
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 г сирокопченої ковбаси
  • 200 г твердого сиру
  • 3 картоплини
  • 4 маринованих огірка
  • 1 банка консервованого горошку
  • 1 головка фіолетової цибулі
  • сіль, перець - за смаком
  • майонез - за смаком

Спосіб приготування:

  1. Ковбасу очистіть від оболонки і наріжте тонкою соломкою.
  2. Картоплю відваріть у підсоленій воді, наріжте брусочками, так само як і огірки.
  3. Цибулю наріжте соломкою, сир натріть на тертці.
  4. У салатнику змішайте всі нарізані інгредієнти. Додайте горошок, приправи та майонез.
  5. Перемішайте та дайте настоятися в прохладному місці.

Цікаві доповнення до рецепту:

  • Для салату краще вибирати ковбасу з дрібним жиром, її також можна замінити мисливськими ковбасками.
  • Щоб зробити страву легшою, як заправку можна взяти сметану або натуральний йогурт без домішок.
  • Картоплю краще відварювати в "мундирі" - так вона краще зберігає свій смак і форму.
  • Для додаткового аромату можна додати трохи зелені або кілька крапель лимонного соку.