Салат із шинкою та грибами
Кухня
Інгредієнти:
- 350 гр консервованої червоної квасолі
- 300 гр шинки
- 1 великий огірок
- 200 гр маринованих печериць
- 200 гр йогурту без добавок (можна замінити сметаною)
- 1 ст.л. гірчиці (бажано французької)
- кілька пір'їн зеленої цибулі
- кілька гілочок свіжої зелені
- сіль за смаком
Рецепт приготування страви:
- Шинку й огірки порізати соломкою. Відкрити банку з консервованою квасолею і відкинути вміст на друшляк. Залишити квасолю стікати на 5 хвилин. Мариновані печериці порізати тонкими пластинами.
- Зелену цибулю та зелень промити, подрібнити. У салатниці з'єднати шинку з грибами, квасолею, огірками, цибулею і зеленню. Додати сіль за смаком і перемішати. Йогурт з'єднати з гірчицею і гарненько розмішати.
- Заправити салат із шинкою та грибами йогуртовою заправкою і перемішати. Смачного!
Цей салат із шинкою та грибами стане чудовою вишуканою стравою для будь-якого святкового заходу. Його витончений смак і вигляд прикрасить ваш стіл і подарує задоволення смаковим рецепторам. Експериментуйте з інгредієнтами, додавайте свої улюблені овочі чи спеції, і насолоджуйтеся цим чудовим салатом у компанії близьких та друзів.