Салат із шинкою та грибами

Салат із шинкою та грибами
3.5
(15)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 350 гр консервованої червоної квасолі
  • 300 гр шинки
  • 1 великий огірок
  • 200 гр маринованих печериць
  • 200 гр йогурту без добавок (можна замінити сметаною)
  • 1 ст.л. гірчиці (бажано французької)
  • кілька пір'їн зеленої цибулі
  • кілька гілочок свіжої зелені
  • сіль за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Шинку й огірки порізати соломкою. Відкрити банку з консервованою квасолею і відкинути вміст на друшляк. Залишити квасолю стікати на 5 хвилин. Мариновані печериці порізати тонкими пластинами.
  2. Зелену цибулю та зелень промити, подрібнити. У салатниці з'єднати шинку з грибами, квасолею, огірками, цибулею і зеленню. Додати сіль за смаком і перемішати. Йогурт з'єднати з гірчицею і гарненько розмішати.
  3. Заправити салат із шинкою та грибами йогуртовою заправкою і перемішати. Смачного! 

Цей салат із шинкою та грибами стане чудовою вишуканою стравою для будь-якого святкового заходу. Його витончений смак і вигляд прикрасить ваш стіл і подарує задоволення смаковим рецепторам. Експериментуйте з інгредієнтами, додавайте свої улюблені овочі чи спеції, і насолоджуйтеся цим чудовим салатом у компанії близьких та друзів.