Салат із квасолею та яйцями: простий рецепт для всієї родини

Салат із квасолею та яйцями: простий рецепт для всієї родини
3.6
(11)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 невелика пекінська капуста, вагою близько 400-500 гр
  • 1 банка консервованої квасолі, вагою близько 400 гр
  • 2 огірки
  • 4 яйця
  • майонез опціонально
  • кілька гілочок зелені для прикраси
  • сіль за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Яйця опустити в каструлю з киплячою водою і варити близько 10 хвилин при слабкому кипінні. Пекінську капусту нашаткувати, скласти в салатницю, трохи присолити і злегка пом'яти руками. Огірки ретельно вимити й порізати маленькими кубиками.
  2. Відкрити банку з консервованою квасолею і злити весь сік. коли яйця зваряться круто, злити гарячу воду і залити їх дуже холодною водою. Залишити яйця остигати на 5 хвилин. Злити воду, очистити яйця від шкаралупи та порізати маленькими кубиками.
  3. У салатниці з'єднати консервовану квасолю, яйця, огірки, капусту, додати сіль і перемішати. Заправити салат із квасолею та яйцями майонезом, знову перемішати і подавати до столу. Смачного!

Цей салат із квасолею та яйцями - ідеальний варіант для легкого ланчу чи вечері. Він має свіжий смак і надає відчуття ситості. Також, ця страва дуже корисна, оскільки квасоля є джерелом важливих вітамінів і мінералів, а яйця багаті білками та іншими поживними речовинами. Прикрасьте салат зеленню, щоб додати свіжості та аромату. Запрошуйте своїх рідних і друзів, щоб насолодитися цим простим і вишуканим салатом разом!