Салат із печінки тріски у тарталетках

Салат із печінки тріски у тарталетках
4.7
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 12 пісочних тарталеток (домашніх або магазинних)
  • банка консервованої печінки тріски (приблизно 350 г)
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • 2 солених огірки
  • 2 ст.л. майонезу
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити яйця 10 хвилин, потім перекласти в миску з холодною водою і охолодити.
  2. Банку з консервованою печінкою тріски відкрити і ретельно розтерти вміст банки виделкою. Цибулю очистити і нарізати найдрібнішими шматочками ножем. Змішати його з печінкою і залишити на час приготування решти продуктів для салату.
  3. Огірки нарізати дуже маленькими кубиками і позбавити їх від зайвої рідини. Варені яйця очистити від шкаралупи і дрібно нарізати ножем.
  4. З'єднати в одній мисці печінку та цибулю з огірками, яйцями, поперчити та посолити салат за смаком і заправити майонезом. Наповнити отриманим салатом з печінки тріски тарталетки, прикрасити їх на свій смак і подавати до столу. Смачного!

Цікавий факт:

Печінка тріски - це джерело багатства корисних жирних кислот, які сприяють здоров'ю серця і судин, також вона містить велику кількість вітамінів і мінералів, корисних для організму. Завдяки цьому салат не тільки смачний, але й корисний для вашого здоров'я.