Салат із печінки тріски у тарталетках
Кухня
Інгредієнти:
- 12 пісочних тарталеток (домашніх або магазинних)
- банка консервованої печінки тріски (приблизно 350 г)
- 2 яйця
- 1 цибулина
- 2 солених огірки
- 2 ст.л. майонезу
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити яйця 10 хвилин, потім перекласти в миску з холодною водою і охолодити.
- Банку з консервованою печінкою тріски відкрити і ретельно розтерти вміст банки виделкою. Цибулю очистити і нарізати найдрібнішими шматочками ножем. Змішати його з печінкою і залишити на час приготування решти продуктів для салату.
- Огірки нарізати дуже маленькими кубиками і позбавити їх від зайвої рідини. Варені яйця очистити від шкаралупи і дрібно нарізати ножем.
- З'єднати в одній мисці печінку та цибулю з огірками, яйцями, поперчити та посолити салат за смаком і заправити майонезом. Наповнити отриманим салатом з печінки тріски тарталетки, прикрасити їх на свій смак і подавати до столу. Смачного!
Цікавий факт:
Печінка тріски - це джерело багатства корисних жирних кислот, які сприяють здоров'ю серця і судин, також вона містить велику кількість вітамінів і мінералів, корисних для організму. Завдяки цьому салат не тільки смачний, але й корисний для вашого здоров'я.