Салат із млинців з копченою куркою
Кухня
Інгредієнти:
- 300 г копченої курки
- 2 яйця
- 4 тонких млинці (згідно з будь-яким рецептом)
- кілька листків салату
- пучок зеленої цибулі
- майонез за смаком
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Заздалегідь приготуйте тісто і зробіть млинці за своїм рецептом. Потім остудіть їх та наріжте на смужки товщиною близько 0,5 см.
- Яйця залийте великою кількістю холодної води, поставте на вогонь і варіть протягом 10 хвилин після закипання. Злийте кип'яток і залийте яйця льодяною водою, залиште до повного охолодження.
- Звільніть варені яйця від шкаралупи і наріжте їх дрібними кубиками, розберіть копчену курку на волокна або наріжте на невеликі шматочки.
- Промийте листки салату, обсушіть і роздрібніть руками, промийте зелену цибулю і нашинкуйте її. З'єднайте всі інгредієнти в одній салатниці, заправте майонезом, поперчіть і перемішайте.
- Перед подачею бажано залишити млинцевий салат з копченою куркою на кілька годин для просочування у холодильнику. При подачі можна прикрасити зеленню. Смачного!
Цікавий факт:
В Україні багато регіональних варіацій салатів, де використовуються яєчні млинці. Цей салат є витонченим поєднанням смаків і текстур, яке задовольнить ваші смакові рецептори. Спробуйте цей салат на святковому столі або просто як смачну закуску!