Салат із млинців з копченою куркою

Салат із млинців з копченою куркою
4.5
(8)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 г копченої курки
  • 2 яйця
  • 4 тонких млинці (згідно з будь-яким рецептом)
  • кілька листків салату
  • пучок зеленої цибулі
  • майонез за смаком
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Заздалегідь приготуйте тісто і зробіть млинці за своїм рецептом. Потім остудіть їх та наріжте на смужки товщиною близько 0,5 см.
  2. Яйця залийте великою кількістю холодної води, поставте на вогонь і варіть протягом 10 хвилин після закипання. Злийте кип'яток і залийте яйця льодяною водою, залиште до повного охолодження.
  3. Звільніть варені яйця від шкаралупи і наріжте їх дрібними кубиками, розберіть копчену курку на волокна або наріжте на невеликі шматочки.
  4. Промийте листки салату, обсушіть і роздрібніть руками, промийте зелену цибулю і нашинкуйте її. З'єднайте всі інгредієнти в одній салатниці, заправте майонезом, поперчіть і перемішайте.
  5. Перед подачею бажано залишити млинцевий салат з копченою куркою на кілька годин для просочування у холодильнику. При подачі можна прикрасити зеленню. Смачного!

Цікавий факт:

В Україні багато регіональних варіацій салатів, де використовуються яєчні млинці. Цей салат є витонченим поєднанням смаків і текстур, яке задовольнить ваші смакові рецептори. Спробуйте цей салат на святковому столі або просто як смачну закуску!