Риба під соусом в духовці
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг рибного філе (ідеально підійде телапія, судак, горбуша, тюлька, тунець)
- 250 мл молока
- 2 яйця
- 5 ст.л. кетчупу (або 3 ст.л. томатної пасти)
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Філе риби промити й обсушити, порізати середніми шматочками. На пательні розігріти пару ложок рослинної олії і викласти шматочки риби.
- Обсмажити їх з двох боків до золотистого кольору, приблизно по 5-7 хвилин на кожен бік.
- Духовку розігріти до 180С. Яйця збити із сіллю та перцем виделкою. Влити тонкою цівкою молоко, додати кетчуп і знову збити. Залити рибу повчученим соусом і відправити в розігріту духовку.
- Запікається риба під соусом у духовці приблизно 40 хвилин. Потім вийняти форму і залишити її на кілька хвилин остигати.
- Подавати рибу під соусом гарячою, особливо добре поєднується з картопляним гарніром. Смачного!
Риба під соусом у духовці - це простий і швидкий спосіб приготувати смачну та корисну страву для всієї родини. Це страва, яку можна готувати на будь-який день або ж використовувати для особливих випадків. Крім того, цей рецепт можна легко змінити залежно від вашого смаку та вподобань. Наприклад, замість кетчупу можна додати томатну пасту, або ж змінити рибу на свій смак.