Риба під соусом в духовці

Риба під соусом в духовці
3.3
(6)
Метод: В духовці
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг рибного філе (ідеально підійде телапія, судак, горбуша, тюлька, тунець)
  • 250 мл молока
  • 2 яйця
  • 5 ст.л. кетчупу (або 3 ст.л. томатної пасти)
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Філе риби промити й обсушити, порізати середніми шматочками. На пательні розігріти пару ложок рослинної олії і викласти шматочки риби.
  2. Обсмажити їх з двох боків до золотистого кольору, приблизно по 5-7 хвилин на кожен бік.
  3. Духовку розігріти до 180С. Яйця збити із сіллю та перцем виделкою. Влити тонкою цівкою молоко, додати кетчуп і знову збити. Залити рибу повчученим соусом і відправити в розігріту духовку.
  4. Запікається риба під соусом у духовці приблизно 40 хвилин. Потім вийняти форму і залишити її на кілька хвилин остигати.
  5. Подавати рибу під соусом гарячою, особливо добре поєднується з картопляним гарніром. Смачного! 

Риба під соусом у духовці - це простий і швидкий спосіб приготувати смачну та корисну страву для всієї родини. Це страва, яку можна готувати на будь-який день або ж використовувати для особливих випадків. Крім того, цей рецепт можна легко змінити залежно від вашого смаку та вподобань. Наприклад, замість кетчупу можна додати томатну пасту, або ж змінити рибу на свій смак.