Рецепт курячих ніжок у мультиварці

Рецепт курячих ніжок у мультиварці
4.2
(14)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих стегон
  • 4 цибулини
  • 1 ст.л. гірчиці
  • пів-ч.л. каррі
  • сіль, перець, спеції за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Курячі стегна промити й обсушити, скласти в миску. Натерти стегенця сіллю, перцем і гірчицею, залишити маринуватися на 15-20 хвилин. Цибулини очистити й порізати тонкими півкільцями.
  2. Через зазначений час влити в чашу мультиварки кілька ложок олії і встановити режим Смаження, Фритюр або Випічка на 35-40 хвилин. Викласти в мультиварку курячі стегна і смажити їх близько 10 хвилин з кожного боку.
  3. Потім додати подрібнену цибулю і накрити кришкою. Готувати курячі стегна з цибулею в мультиварці приблизно 15 хвилин у тому ж режимі. Відкрити кришку мультиварки і готувати курячі стегна ще 5-10 хвилин у режимі Тушкування (або Смаження, Випічка) до випаровування зайвого соку.
  4. Готові стегенця перекласти з мультиварки на тарілку і подавати до столу гарячими. Смачного! 

Цей рецепт також досить універсальний, оскільки ви можете змінити спеції або додати свої улюблені інгредієнти, щоб створити більш насичений смак. Наприклад, ви можете додати свіжу зелень або лимонний сік, щоб підкреслити смак курячих ніжок.