Рецепт: Курячі шлунки в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 1 кг курячих шлунків
- 4 картоплини
- 300 гр печериць (за бажанням)
- 250 мл чистої води
- 1 цибулина
- 1 морква
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Курячі шлунки очистити від плівок і шматочків жиру, ретельно промити. Скласти промиті й очищені шлунки в чашу мультиварки, змащену олією.
- Готувати курячі шлунки в мультиварці близько години в режимі Тушкування. При цьому перші півгодини стежити за шлунками - вони мають виділити сік. Коли сік почне випаровуватися, влити в чашу мультиварки близько 250 мл гарячої води.
- Накрити кришкою і продовжувати готувати курячі шлунки до звукового сигналу. Тим часом очистити і порізати невеликими кубиками картоплю. Печериці ретельно вимити і порізати невеликими кубиками.
- Моркву почистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити, порізати півкільцями або четвертинками. Додати картоплю, моркву та цибулю в чашу мультиварки до курячих шлунків, не перемішувати.
- Встановити режим Тушкування на одну годину та закрити кришку. Хвилин через 5 викласти зверху гриби (не обов'язково) і знову закрити кришку. За 10 хвилин до закінчення режиму додати сіль, перець за смаком і ретельно перемішати. Готувати до звукового сигналу.
- Перекласти курячі шлунки з картоплею з мультиварки на тарілку, подавати до столу гарячими.Смачного!
Крім того, ви можете варіювати цей рецепт, додавши в нього свої улюблені овочі та спеції, або замінити курячі шлунки на інші м'ясні інгредієнти, наприклад, курячі крила або ніжки. Незалежно від того, які інгредієнти ви оберете, цей рецепт із курячих шлунків у мультиварці зробить ваше меню різноманітнішим і смачнішим.