Рулетики з шинкою та сиром
Кухня
Інгредієнти:
- 300 гр шинки
- 200 гр твердого сиру або 2 плавлені сирки
- 2-3 яйця
- невеликий пучок петрушки та кропу
- 3 зубчики часнику
- майонез - за смаком
- сіль за смаком
Рецепт приготування страви:
- Яйця залити холодною водою, поставити на вогонь та довести до кипіння. Варити на маленькому вогні 10 хвилин. Злити окроп, залити варені яйця крижаною водою і залишити на кілька хвилин до повного остигання.
- Тим часом нарізати шинку дуже тонкими скибочками (кухлями або півкухлями). Зелень промити, обсушити і нашаткувати, натерти сир на дрібній тертці. Охолоджені яйця очистити від шкаралупи і розтерти вилкою у великій мисці.
- Додати до перетертих яєць тертий сир, часник, зелень, посолити на смак і перемішати. Заправити сирну начинку для рулетиків майонезом та перемішати. Начинка має вийти в'язкою по консистенції.
- На кожну скибочку шинки з краю викласти смужку з начинки і згорнути все в рулетик. За бажанням можна сколоти рулетики зубочистками або шпажками на канапе, щоб вони трималися міцніше. Перекласти рулетики з шинки з сиром на тарілку, прикрасити зеленню і подавати до столу. Смачного!
Ці рулетики ідеально підійдуть для будь-якої вечірки, зустрічі з друзями або просто для вечері перед телевізором. Вони також можуть бути гарним доповненням до салату або супу.