Рубані котлети

Рубані котлети
4.3
(5)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого філе
  • 2 цибулини
  • 3 яйця
  • 6 ст.л. майонезу
  • 3 ст.л. крохмалю
  • 2 ч.л. оцту
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Куряче філе промити й обсушити, порізати маленькими кубиками і скласти в миску. Цибулю почистити і натерти на крупній тертці, додати до курячого філе і перемішати.
  2. Додати до курячої маси сирі яйця, майонез, оцет і ретельно перемішати ложкою. Потім всипати крохмаль, додати сіль, перець за смаком і знову розмішати.
  3. Рубані курячі котлети будуть смачнішими, якщо дати масі з курячого філе попередньо настоятися в холодильнику близько півгодини. Потім вийняти миску з холодильника, на сковороді розігріти 3-4 ст. л. олії.
  4. Викласти на сковороду з розігрітою олією кілька котлет (по 2-3 ст.л. на кожну). Смажити котлети з рубаного курячого філе близько 3-4 хвилин з кожного боку до рум'яності.
  5. Перекласти готові котлети на паперовий рушник і дати вбратися зайвому жиру. Подавати рубані котлети до столу гарячими, особливо смачно з томатним соусом. Смачного!