Рубані котлети
Кухня
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе
- 2 цибулини
- 3 яйця
- 6 ст.л. майонезу
- 3 ст.л. крохмалю
- 2 ч.л. оцту
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Куряче філе промити й обсушити, порізати маленькими кубиками і скласти в миску. Цибулю почистити і натерти на крупній тертці, додати до курячого філе і перемішати.
- Додати до курячої маси сирі яйця, майонез, оцет і ретельно перемішати ложкою. Потім всипати крохмаль, додати сіль, перець за смаком і знову розмішати.
- Рубані курячі котлети будуть смачнішими, якщо дати масі з курячого філе попередньо настоятися в холодильнику близько півгодини. Потім вийняти миску з холодильника, на сковороді розігріти 3-4 ст. л. олії.
- Викласти на сковороду з розігрітою олією кілька котлет (по 2-3 ст.л. на кожну). Смажити котлети з рубаного курячого філе близько 3-4 хвилин з кожного боку до рум'яності.
- Перекласти готові котлети на паперовий рушник і дати вбратися зайвому жиру. Подавати рубані котлети до столу гарячими, особливо смачно з томатним соусом. Смачного!