Рецепт: Яловича печінка в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 600 гр яловичої печінки
- 1 цибулина
- 50 гр сметани
- 2 ст.л. вершкового масла
- 2 ст.л. борошна
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Яловичу печінку промити, обсушити і порізати невеликими брусочками. Скласти печінку в миску, додати борошно і ретельно перемішати. Цибулю очистити та порізати півкільцями.
- У мультиварку покласти вершкове масло і розігріти його в режимі Випічка. Додати в мультиварку цибулю й обсмажити її до золотистого кольору протягом 5 хвилин (у тому ж режимі).
- Потім додати в мультиварку яловичу печінку, посолити, поперчити за смаком, перемішати. Потім додати в мультиварку до печінки сметану і перемішати.
- Готувати яловичу печінку в мультиварці протягом 40 хвилин у режимі Тушкування. Після звукового сигналу залишити печінку в мультиварці ще на 10 хвилин. Потім відкрити кришку, розкласти страву по тарілках і подавати до столу гарячою. Смачного!
Бичача печінка багата на залізо та вітаміни групи В, що робить її корисною для здоров'я кровоносної системи та нервової системи. Додавання сметани до рецепта надає страві ніжної текстури та збагачує смакові відтінки.