Карпаччо з курки
Кухня
Інгредієнти:
- 1 куряча грудка (за побажанням можна замінити свіжу грудку в'яленою)
- половина лимона
- 1 ст.л. оливкової олії
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Курячу грудку промити, обсушити й покласти на годину в морозилку. Лимон на 10 хвилин залишити в теплій воді. Потім вийняти його, розрізати навпіл і вичавити з половини лимона сік, процідити його через сито від кісточок і м'якоті.
- З'єднати сік з оливковою олією, сіллю і меленим перцем за смаком, ретельно розмішати виделкою. Вийняти грудку з морозилки і нарізати тоненькими скибочками, викласти їх на тарілку. Полити карпаччо соусом, накрити харчовою плівкою і відправити тарілку в холодильник.
- Карпаччо з курки має настоятися в холодильнику щонайменше півгодини. Потім вийняти тарілку, зняти плівку і прикрасити карпаччо на свій смак. Смачного!
Карпаччо - це класична італійська страва, але замість традиційної яловичини ми використовуємо курку, що робить цю страву більш доступною та легкою для приготування. Карпаччо з курки чудово поєднується зі свіжими овочами або хрустким хлібом. Спробуйте цю неймовірну страву та потіште своїх гостей унікальним смаком!