Рецепт в'єтнамського курячого салату
Кухня
Інгредієнти:
- 2 маленькі , відварені курячі грудки без шкіри, нарізані на шматочки
- 1-2 огірки, нарізаны на смужки
- 2 цибулини-шалот, очищені та дрібно порізані
- Міні-горщик зі сумішшю м'яти та коріандра
- 1 червоний перець чилі, нарізаний на дрібні шматочки
- 1 лайм (сік)
- 1 столова ложка улюбленого соусу
- 1 столова ложка коричневого цукру
- 1 столова ложка крупно нарізаного жареного арахісу
Рецепт приготування:
- У миску змішати курячі грудки з огірками, цибулею, зеленню та перцем чилі.
- Розмішати лаймовий сік, соус та цукор разом, доки цукор не розчиниться. Потім залити отриманою сумішшю салат.
- Обережно перемішати та подавати, посипавши зверху крупно нарізаним арахісом.
Ще один секрет в'єтнамської кухні - використання свіжих трав і спецій для додавання аромату та смаку страві. У цьому салаті ви відчуєте запах м'яти та коріандру, що додасть йому неповторність. Також, щоб зробити салат більш поживним, можете додати до нього якісь інші свіжі овочі, наприклад, печериці, моркву або кольрабі.