Рецепт циплятка в духовці
Кухня
Інгредієнти:
- 1 середнє курча
- пучок зелені (петрушка, кінза)
- 2 ст.л. рослинної олії
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Курча розрізати вздовж черевця, випатрати, промити й обсушити. Потім покласти тушку на тарілку і відбити тупим боком молотка. Змастити курча рослинною олією, натерти сіллю і перцем.
- Зелень промити, обсушити й нашаткувати, натерти нею курку. Часник почистити і пропустити через часникодавку, натерти ним курча. Залишити курча табака маринуватися на півгодини в кімнатній температурі.
- Тим часом розігріти духовку до 220С. Покласти курча черевцем донизу на решітку і відправити її в розігріту духовку, під решіткою встановити деко для жиру.
- Готується курча табака в духовці близько 30 хвилин. Потім вийняти деко з решіткою і перекласти курча на тарілку. Запечене курча табака ідеально смакує до смаженої картоплі та томатного соусу. Смачного!
Курча в духовці - це чудовий спосіб приготувати смачну страву для всієї родини. Використання свіжої зелені та часнику надає унікального аромату та смаку цій страві. Ароматне та ніжне цибулеве курча в духовці стане чудовим вибором для особливих випадків і вечерь із сім'єю та друзями. Спробуйте цей рецепт і даруйте задоволення своїм близьким!