Рецепт: Свинина з картоплею в мультиварці

Рецепт: Свинина з картоплею в мультиварці
5.0
(12)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 700 гр картоплі
  • 500 гр свинини
  • 150 мл чистої води (гарячої)
  • 1 велика цибулина (бажано фіолетова)
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 ч.л. паприки (не обов'язково)
  • кілька гілочок кропу або петрушки
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Свинину промити, обсушити й порізати однаковими шматочками невеликого розміру. У мультиварку влити кілька ложок рослинної олії та встановити режим Випічка. Викласти свинину в розігріту олію і смажити її під кришкою близько 20 хвилин.
  2. При цьому бажано кілька разів перемішати свинину лопаткою. Тим часом приготувати інші інгредієнти. Картоплю очистити і порізати приблизно такими ж шматочками, як і свинину. Цибулю очистити та порізати тонкими четвертинками.
  3. Через 20 хвилин після початку смаження м'яса додати в мультиварку цибулю, картоплю, паприку, сіль, перець за смаком і влити гарячу воду. Ретельно все перемішати, встановити режим Тушкування.
  4. Готується свинина з картоплею в мультиварці близько години. Ближче до кінця приготування зелень промити й подрібнити, часник дрібно порізати ножем. Після звукового сигналу додати в чашу мультиварки зелень із часником і перемішати.
  5. Залишити картоплю зі свининою настоятися в мультиварці близько 15 хвилин. Потім перекласти свинину з картоплею з мультиварки по тарілках і подавати страву до столу гарячою. Смачного!

Цей рецепт свинини з картоплею в мультиварці дасть вам змогу насолодитися ситним і смачним обідом із мінімальними зусиллями. Мультиварка забезпечує рівномірне та ніжне приготування м'яса, а картопля набирає неповторного смаку, вбираючи в себе аромати свинини та спецій. Додайте свіжу зелень для освіжаючого акценту та насолоджуйтеся смаком цієї вишуканої страви.