Реберця з картоплею в мультиварці

Реберця з картоплею в мультиварці
4.0
(8)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 7-8 шт. свинячих реберець (близько 0,5 кг)
  • 5 середніх картоплин
  • 4 ст.л. кетчупу
  • 1-2 ч.л. аджики
  • 3 зубчики часнику
  • сіль, перець, спеції за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Реберця промити, обсушити і скласти в миску. Часник почистити, пропустити через часникодавку і додати в миску. Посолити, поперчити реберця за смаком і ретельно перемішати. Потім додати аджику, кетчуп і знову перемішати.
  2. Залишити реберця маринуватися в холодильнику мінімум на 4 години, краще на 6-8. Через зазначений час очистити й порізати середніми шматочками картоплю. У чашу мультиварки влити 1-2 ст.л. олії і викласти реберця.
  3. Зверху викласти подрібнену картоплю, злегка посолити і встановити режим Смаження або Випічка. Готувати реберця з картоплею в мультиварці протягом години в зазначеному режимі.
  4. Можна приготувати цю страву й по-іншому. Приблизно через півгодини після початку програми Випічка потрібно встановити режим Тушкування і готувати страву в ньому 30-45 хвилин до готовності.
  5. Потім відкрити кришку, всипати подрібнену зелень і перемішати. Перекласти свинячі реберця з картоплею з мультиварки по тарілках і подавати до столу гарячими. Смачного! 

Цей рецепт реберець із картоплею в мультиварці - ідеальний варіант для тих, хто полюбляє смачну та ситну їжу, але не хоче витрачати багато часу на готування. Мультиварка допомагає заощадити час і зусилля, дозволяючи вам насолодитися чудовим смаком цієї страви. Картопля, запечена разом із м'ясом, стає ніжною та соковитою, а маринад із кетчупом, аджикою та часником надає реберцям особливого аромату та пікантності.