Реберця з картоплею в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 7-8 шт. свинячих реберець (близько 0,5 кг)
- 5 середніх картоплин
- 4 ст.л. кетчупу
- 1-2 ч.л. аджики
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець, спеції за смаком
Рецепт приготування страви:
- Реберця промити, обсушити і скласти в миску. Часник почистити, пропустити через часникодавку і додати в миску. Посолити, поперчити реберця за смаком і ретельно перемішати. Потім додати аджику, кетчуп і знову перемішати.
- Залишити реберця маринуватися в холодильнику мінімум на 4 години, краще на 6-8. Через зазначений час очистити й порізати середніми шматочками картоплю. У чашу мультиварки влити 1-2 ст.л. олії і викласти реберця.
- Зверху викласти подрібнену картоплю, злегка посолити і встановити режим Смаження або Випічка. Готувати реберця з картоплею в мультиварці протягом години в зазначеному режимі.
- Можна приготувати цю страву й по-іншому. Приблизно через півгодини після початку програми Випічка потрібно встановити режим Тушкування і готувати страву в ньому 30-45 хвилин до готовності.
- Потім відкрити кришку, всипати подрібнену зелень і перемішати. Перекласти свинячі реберця з картоплею з мультиварки по тарілках і подавати до столу гарячими. Смачного!
Цей рецепт реберець із картоплею в мультиварці - ідеальний варіант для тих, хто полюбляє смачну та ситну їжу, але не хоче витрачати багато часу на готування. Мультиварка допомагає заощадити час і зусилля, дозволяючи вам насолодитися чудовим смаком цієї страви. Картопля, запечена разом із м'ясом, стає ніжною та соковитою, а маринад із кетчупом, аджикою та часником надає реберцям особливого аромату та пікантності.