Рецепт смажених стрілок часнику
Кухня
Інгредієнти:
- часникові стрілки
- сіль, перець за смаком
- рослинна олія
Рецепт приготування страви:
- Часникові стрілки промити в друшляку під струменем прохолодної води, дати їй стекти. Порізати стрілки шматочками близько 5-6 см, хвостики вище квітки відрізати (залишити максумум 1 см вище суцвіття).
- На сковороду влити приблизно 70 мл олії, поставити на вогонь і розігріти на сильному вогні. Скласти в розігріту олію часникові стрілки. Готувати їх на середньому вогні, помішуючи, до м'якості.
- Наприкінці смаження посолити й поперчити смажені стрілки часнику за смаком. Зняти сковорідку з вогню, накрити кришкою і залишити на 10 хвилин застигати. Подавати овочевий гарнір до столу можна як у гарячому, так і охолодженому вигляді. Смачного!