Рецепт смажених стрілок часнику

Рецепт смажених стрілок часнику
3.8
(5)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • часникові стрілки
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія

Рецепт приготування страви:

  1. Часникові стрілки промити в друшляку під струменем прохолодної води, дати їй стекти. Порізати стрілки шматочками близько 5-6 см, хвостики вище квітки відрізати (залишити максумум 1 см вище суцвіття).
  2. На сковороду влити приблизно 70 мл олії, поставити на вогонь і розігріти на сильному вогні. Скласти в розігріту олію часникові стрілки. Готувати їх на середньому вогні, помішуючи, до м'якості.
  3. Наприкінці смаження посолити й поперчити смажені стрілки часнику за смаком. Зняти сковорідку з вогню, накрити кришкою і залишити на 10 хвилин застигати. Подавати овочевий гарнір до столу можна як у гарячому, так і охолодженому вигляді. Смачного!