Рецепт розкішного рагу з кабачків та картоплі в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг молодої картоплі
- 1 невеликий молодий кабачок (або старий, очищений від насіння і шкірки) - 300 гр
- 1 цибулина
- невеликий пучок кропу
- 1-2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Картоплю почистити і порізати тонкими пластиками, цибулю почистити і порізати четвертинками, кабачки вимити і порізати шматочками такого ж розміру, як і картопля.
- У чашу мультиварки влити 2-3 ст.л. олії, скласти картоплю, посолити і поперчити її за смаком. Зверху викласти нарізану цибулину, а потім кабачки. Зверху трохи посолити, поперчити і додати спеції за смаком (не перемішувати).
- Готувати рагу з кабачків із картоплею в мультиварці приблизно 20 хвилин у режимі Випічка. Потім перемішати, знову закрити мультиварку кришкою і готувати рагу ще 20 хвилин у тому ж режимі.
- Часник почистити і дуже дрібно порізати, кріп промити і дрібно нарізати. Додати зелень із часником у мультиварку після закінчення програми, перемішати і закрити кришку.
- Залишити картоплю з кабачками в мультиварці (попередньо відключивши її від мережі) на 15 хвилин. Потім можна подавати гаряче рагу до столу. Смачного!
Ще одна перевага цього рецепту полягає в тому, що ви можете легко замінити інгредієнти на ті, які є у вас в холодильнику. Наприклад, ви можете додати до цього рагу баклажани, моркву чи інші овочі, які вам подобаються. Також можна додати різні спеції, щоб змінити смак страви і додати ще більше аромату.