Ретельно вимийте білі гриби та поріжте на невеликі шматочки. Очистіть та мілко поріжте цибулю, а також часник. Розігрійте сковороду із вершковим маслом і додайте цибулю з часником.
Обсмажте цибулю з часником до золотистого кольору (2-3 хвилини) і додайте нарізані гриби. Смажте білі гриби близько 15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Промийте кроп, обсушіть та дрібно наріжте.
Ближче до кінця додайте сіль та перець до вмісту сковороди за смаком, перемішайте. Після закінчення смаження додайте дрібно нарізаний кріп, перемішайте та накрийте сковороду кришкою. Через 5-10 хвилин можна зняти кришку, розкласти смажені білі гриби по тарілкам та подавати до столу.