Рецепт чахан з китайської кухні

Рецепт чахан з китайської кухні
4.9
(15)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200-220 гр сухого рису
  • 4 яйця (можна замінити шинкою)
  • 2 цибулі
  • 2 моркви
  • 120-130 мл соєвого соусу
  • 1-2 см кореня імбирю
  • сіль, перець за смаком

Інструкції:

  1. Рис промити в холодній воді, потім варити в киплячій, підсоленій воді протягом 20-25 хвилин. Відкинути його на сито і дати стекти рідині.
  2. Цибулю і моркву нарізати на дрібні квадратики. Обсмажити на рослинній олії до м'якості.
  3. Налити ще трохи олії на сковороді і смажте тонкий омлет з одного яйця, потім знову зробіть ще 2 омлети.
  4. Нарізати омлет на маленькі шматочки. Імбир натерти на дрібну терку.
  5. На сковороді розігріти олію, потім додати рис, зажарку з овочів, тертий імбир і омлет. Перемішувати і додати соєвий соус. Готувати 1-2 хвилини на помірному вогні.
  6. Подавати на стіл гарячим або охолодженим.

Ця страва може бути ідеальним варіантом для тих, хто хоче щось нове на своєму столі, спробувати щось оригінальне з китайської кухні. Чахан - це простий і смачний рецепт, який легко приготувати вдома. Можна додавати до нього різні інгредієнти за смаком, такі як куряче м'ясо, креветки або гриби. Чахан - це чудова страва для вечері або обіду, або ж навіть для сніданку, якщо ви любите їсти щось густе та поживне вранці.