Очистіть м'якоть гарбуза від кірки та насіння, наріжте на тонкі скибочки та викладіть у форму для запікання.
У миску просійте борошно та додайте молотий коріандр, сіль, молоту паприку та червоний перець. Обваляйте кожну скибочку гарбуза у суміші борошна та прянощів.
Розігрійте 2-3 столові ложки рослинної олії у сковороді на середньому вогні. Обсмажте скибочки гарбуза до рум'яної скоринки та приємного запаху (близько 6-8 хвилин).
Для приготування помідорного соусу, наріжте помідори на дрібні кубики, нашинкуйте зелень та часник. На тій же сковороді розігрійте ще трохи олії та додайте помідори. Приготуйте на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, додайте сіль та перець за смаком.
Зменшіть вогонь та тушкуйте соус під кришкою протягом 12 хвилин, періодично помішуючи, щоб нічого не пригоріло.
В кінці тушіння додайте зелень та часник, сіль та цукор за смаком, перемішайте. Додайте до соусу скибочки смаженого гарбуза та перемішайте знову.
Подаємо смажений гарбуз з помідорним соусом гарячим як закуску або поживний гарнір до будь-якої м'ясної страви.