Рецепт смачного супу з індички: Витончений смак і неперевершений аромат

Рецепт смачного супу з індички: Витончений смак і неперевершений аромат
5.0
(12)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,6 кг індичих крил (можна замінити гомілкою або філе індички)
  • 3 середніх помідори
  • 1 фіолетова цибулина
  • 1 цибулина (біла)
  • 3 стебла селери
  • 1 морква
  • половина стручка гострого червоного перцю
  • кілька гілочок петрушки
  • 2 зубчики часнику
  • 6 горошин запашного перцю
  • сіль, перець за смаком

Рецепт:

  1. Індичі крила вимити, обсушити і розрізати кожне на 2-3 частини. Моркву очистити і порізати великими шматками. Ріпчасту цибулю очистити і зробити на ній хрестоподібний надріз. Селеру вимити і порізати великими шматочками.
  2. Скласти у велику каструлю індичку, селеру, моркву, цибулю, горошини перцю і залити все холодною водою (близько 2 л). Поставити каструлю на вогонь, довести воду до кипіння і зняти з поверхні бульйону піну. Варити бульйон для супу з індички протягом години при слабкому кипінні.
  3. Ближче до кінця варіння бульйону зробити на помідорах хрестоподібні надрізи і покласти їх в окрему каструлю з киплячою водою. Через хвилину злити воду і залити помідори холодною водою на кілька хвилин. Очистити плоди від шкірки і ретельно розім'яти м'якоть виделкою. Фіолетову цибулину очистити та порізати маленькими шматочками.
  4. Гострий червоний перець вимити, часник очистити та дуже дрібно порізати інгредієнти ножем. На сковорідці розігріти 2-3 ст.л. олії і викласти фіолетову цибулю. Через кілька хвилин додати до неї подрібнений часник із перцем і смажити овочі на середньому вогні ще 2-3 хвилини, помішуючи.
  5. Влити в сковорідку помідорне пюре і довести все до кипіння, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати томатну засмажку для супу близько 10 хвилин при слабкому кипінні. Тим часом процідити готовий бульйон через сито і повернути на вогонь.
  6. Індиче філе зняти з кістки і повернути в бульйон, додати томатну зажарку. Посолити й поперчити суп за смаком, перемішати. Готувати суп з індички ще 5 хвилин. Зелень промити й дрібно нарізати, додати в готовий суп і зняти каструлю з вогню.
  7. Залишити суп настоюватися під кришкою на 15 хвилин. Потім розлити його по тарілках, прикрасити сметаною і подавати до столу гарячим. Смачного!

Неперевершений смак супу підкреслюється томатною піджаркою, де помідори витримуються у вишуканому танці з часником та гострим червоним перцем. Це поєднання надає супу витонченого пікантного присмаку, який приємно здивує ваших смакові рецептори.