Рецепт смачного супу з індички: Витончений смак і неперевершений аромат
Кухня
Інгредієнти:
- 0,6 кг індичих крил (можна замінити гомілкою або філе індички)
- 3 середніх помідори
- 1 фіолетова цибулина
- 1 цибулина (біла)
- 3 стебла селери
- 1 морква
- половина стручка гострого червоного перцю
- кілька гілочок петрушки
- 2 зубчики часнику
- 6 горошин запашного перцю
- сіль, перець за смаком
Рецепт:
- Індичі крила вимити, обсушити і розрізати кожне на 2-3 частини. Моркву очистити і порізати великими шматками. Ріпчасту цибулю очистити і зробити на ній хрестоподібний надріз. Селеру вимити і порізати великими шматочками.
- Скласти у велику каструлю індичку, селеру, моркву, цибулю, горошини перцю і залити все холодною водою (близько 2 л). Поставити каструлю на вогонь, довести воду до кипіння і зняти з поверхні бульйону піну. Варити бульйон для супу з індички протягом години при слабкому кипінні.
- Ближче до кінця варіння бульйону зробити на помідорах хрестоподібні надрізи і покласти їх в окрему каструлю з киплячою водою. Через хвилину злити воду і залити помідори холодною водою на кілька хвилин. Очистити плоди від шкірки і ретельно розім'яти м'якоть виделкою. Фіолетову цибулину очистити та порізати маленькими шматочками.
- Гострий червоний перець вимити, часник очистити та дуже дрібно порізати інгредієнти ножем. На сковорідці розігріти 2-3 ст.л. олії і викласти фіолетову цибулю. Через кілька хвилин додати до неї подрібнений часник із перцем і смажити овочі на середньому вогні ще 2-3 хвилини, помішуючи.
- Влити в сковорідку помідорне пюре і довести все до кипіння, посолити і поперчити за смаком. Тушкувати томатну засмажку для супу близько 10 хвилин при слабкому кипінні. Тим часом процідити готовий бульйон через сито і повернути на вогонь.
- Індиче філе зняти з кістки і повернути в бульйон, додати томатну зажарку. Посолити й поперчити суп за смаком, перемішати. Готувати суп з індички ще 5 хвилин. Зелень промити й дрібно нарізати, додати в готовий суп і зняти каструлю з вогню.
- Залишити суп настоюватися під кришкою на 15 хвилин. Потім розлити його по тарілках, прикрасити сметаною і подавати до столу гарячим. Смачного!
Неперевершений смак супу підкреслюється томатною піджаркою, де помідори витримуються у вишуканому танці з часником та гострим червоним перцем. Це поєднання надає супу витонченого пікантного присмаку, який приємно здивує ваших смакові рецептори.