М'ясо баранини промити, обсушити і порізати середніми шматками. Цибулю очистити і порізати тонкими півкільцями або кільцями. Кінзу промити та подрібнити. На дно миски (бажано пластикової) викласти подрібнену кінзу.
Потім шарами скласти баранину, цибулю, кожен шар посолити і поперчити. Останній шар посипати кмином і залити все таном або кефіром. Залишити баранину в маринаді на 4 години (краще на 6).
Нанизати шматки м'яса на шампура, за бажанням можна чергувати з цибулею. Готувати шашлик із баранини на тліючому вугіллі близько години. При цьому важливо якомога частіше повертати м'ясо різними сторонами.
Зняти шампура з мангала і залишити на кілька хвилин остигати. Потім зняти шматочки баранини на тарілки (не обов'язково) і подавати шашлик гарячим. Смачного!