Рецепт смачного овочевого торта

Рецепт смачного овочевого торта
4.0
(9)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 200 г білокачанної капусти
  • 1 середня морква
  • 2 помідори
  • 220 г вареної ковбаси
  • 2 цибулі
  • 3 яйця
  • 1 болгарський перець
  • 3,5 ст.л. борошна
  • 3 ст.л. молока
  • сіль та перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Нарізати капусту на дрібні смужки, очистити та натерти на грубій терці моркву. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, а перець на тонкі смужки. Помідори розрізати на тонкі кружечки, а ковбасу - на тонкі півкружечки.
  2. На сковороді розігріти 3-4 ст.л. рослинної олії та додати терту моркву. Обсмажувати на помірному вогні протягом 2-3 хвилин до м'якості. Додати капусту та перемішати. Обсмажувати овочі на помірному вогні ще 8 хвилин, помішуючи.
  3. Розбити яйця у миску та збити їх вінчиком з сіллю та перцем. Додати молоко і ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати до яєчної маси борошно та ретельно перемішати.
  4. Розігріти піч до 180 градусів.
  5. Розташувати на капусту з морквою ковбасу, потім прикрити їх дрібненько нарізаними овочами так, щоб помідори були зверху. Залити овочі яєчним тістом та накрити сковороду кришкою. Покласти сковороду в попередньо розігріту піч.
  6. Печіть овочевий торт приблизно 15-20 хвилин. Також можна готувати торт на плиті (на мінімальному вогні). Після цього зніміть кришку зі сковороди, переверніть торт з овочів на велику тарілку, прикрасьте за власним смаком, наріжте порційними шматочками та подайте на стіл.