Рецепт смачного овочевого торта
Кухня
Інгредієнти:
- 200 г білокачанної капусти
- 1 середня морква
- 2 помідори
- 220 г вареної ковбаси
- 2 цибулі
- 3 яйця
- 1 болгарський перець
- 3,5 ст.л. борошна
- 3 ст.л. молока
- сіль та перець за смаком
Рецепт приготування:
- Нарізати капусту на дрібні смужки, очистити та натерти на грубій терці моркву. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, а перець на тонкі смужки. Помідори розрізати на тонкі кружечки, а ковбасу - на тонкі півкружечки.
- На сковороді розігріти 3-4 ст.л. рослинної олії та додати терту моркву. Обсмажувати на помірному вогні протягом 2-3 хвилин до м'якості. Додати капусту та перемішати. Обсмажувати овочі на помірному вогні ще 8 хвилин, помішуючи.
- Розбити яйця у миску та збити їх вінчиком з сіллю та перцем. Додати молоко і ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати до яєчної маси борошно та ретельно перемішати.
- Розігріти піч до 180 градусів.
- Розташувати на капусту з морквою ковбасу, потім прикрити їх дрібненько нарізаними овочами так, щоб помідори були зверху. Залити овочі яєчним тістом та накрити сковороду кришкою. Покласти сковороду в попередньо розігріту піч.
- Печіть овочевий торт приблизно 15-20 хвилин. Також можна готувати торт на плиті (на мінімальному вогні). Після цього зніміть кришку зі сковороди, переверніть торт з овочів на велику тарілку, прикрасьте за власним смаком, наріжте порційними шматочками та подайте на стіл.