Варіть яйця в каструлі з холодною водою протягом 10 хвилин після закипання.
Обшпарте кип'ятком порізану цибулю.
Помийте і поріжте тонкими кружочками огірок, нарізайте тонкі скибочки сьомги та крабових паличок.
Очистіть від насіння та поріжте на дрібні кубики помідори. Натріть твердий сир на крупну терку.
Перенесіть варені яйця у миску з холодною водою і залиште на 5 хвилин. Очистіть від шкаралупи та натріть білки та жовтки окремо на крупну терку.
Складайте слої салату на великому плоскому блюді у такому порядку: терті білки, скибочки сьомги, обшпарена цибуля, помідори, кружочки крабових паличок, огірок, тертий сир, при цьому кожен шар і поверхню салату змащувати майонезом.