Листковий салат з крабовим м'ясом

Листковий салат з крабовим м'ясом
4.6
(9)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 помідори невеликого розміру
  • 4 яйця
  • 200 г крабових паличок
  • 150 г твердого сиру
  • 100 г слабосолоної сьомги
  • 1 середній огірок
  • 1 невелика фіолетова цибулина
  • майонез (за бажанням)

Інструкції:

  1. Варіть яйця в каструлі з холодною водою протягом 10 хвилин після закипання.
  2. Обшпарте кип'ятком порізану цибулю.
  3. Помийте і поріжте тонкими кружочками огірок, нарізайте тонкі скибочки сьомги та крабових паличок.
  4. Очистіть від насіння та поріжте на дрібні кубики помідори. Натріть твердий сир на крупну терку.
  5. Перенесіть варені яйця у миску з холодною водою і залиште на 5 хвилин. Очистіть від шкаралупи та натріть білки та жовтки окремо на крупну терку.
  6. Складайте слої салату на великому плоскому блюді у такому порядку: терті білки, скибочки сьомги, обшпарена цибуля, помідори, кружочки крабових паличок, огірок, тертий сир, при цьому кожен шар і поверхню салату змащувати майонезом.
  7.  Прикрасьте готовий листковий крабовий салат тертими жовтками.
  8. Подавайте салат зразу після приготування або залиште його на декілька годин у холодильнику, щоб він настоявся і смаки стали ще насиченішими.