Рецепт шашлику з ківі
Кухня
Інгредієнти:
- 2 кг свинини (бажано шийної частини)
- 5 цибулин
- 2 ківі
- невеликий пучок петрушки
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Свинину промити, обсушити і порізати не дуже великими шматками (близько 4*4 см). Цибулю очистити і порізати тонкими півкільцями. Петрушку промити і подрібнити ножем. Ківі натерти на тертці.
- Додати цибулю, ківі, петрушку, сіль, перець і спеції до м'яса, ретельно перемішати. Залишити м'ясо для шашлику маринуватися з ківі щонайменше на півгодини, краще на годину. Якщо ви хочете маринувати м'ясо довше години, поставте його в холодильник.
- Перед приготуванням шашлику, бажано зняти маринад із ківі зі шматочків м'яса. Нанизати шматки свинини на шампура і закріпити їх над тліючим вугіллям.
- Готувати шашлик зі свинини близько години. При цьому якомога частіше бажано перевертати м'ясо, щоб воно приготувалося рівномірніше. Зняти шампури з мангала, перекласти м'ясо на тарілки (не обов'язково). Шашлик із ківі можна подавати без соусу, з овочевим або картопляним гарніром. Смачного!
Не забувайте, що шашлик - це не просто страва, а цілий ритуал готування та споживання їжі, який може зібрати багато людей разом. Тому не забувайте ділитися своїми враженнями та враженнями зі своїми близькими та друзями та насолоджуйтеся незабутнім смаком шашлику з ківі!