Легкий рецепт шашлику в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг свинини
- 2-3 цибулини
- 1-2 ст.л. оцту
- 0,5-1 ст.л. рідкого диму (за бажанням)
- кілька гілочок зелені (кріп, петрушка)
- спеції, приправи за смаком
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Свинину промити, обсушити і порізати середніми шматками. Цибулю почистити і порізати тонкими кільцями, зелень промити і подрібнити. Скласти м'ясо в миску, додати цибулю, оцет, подрібнену зелень, сіль, перець, спеції та ретельно перемішати.
- М'ясо для шашлику в мультиварці має промаринуватися протягом 6 годин. Вийняти миску з холодильника, влити рідкий дим і розмішати. Мультиварку встановити в режим Випічка на 40 хвилин.
- Викласти в чашу мультиварки м'ясо і закрити кришкою. Готувати шашлик у мультиварці до звукового сигналу. При цьому обов'язково 2-3 рази відкрити кришку і перемішати вміст чаші.
- Через зазначений час залишити м'ясо в мультиварці ще на 10 хвилин. Перекласти шашлик із мультиварки на тарілку і подавати гарячим, за бажанням можна нанизати шматочки м'яса на шпажки. Смачного!
Шашлик - ідеальна страва для будь-якої вечірки або сімейного свята. Подаючи його гарячим, ви гарантовано отримаєте похвалу і задоволення від своїх гостей. Також, ви можете нанизувати шматочки м'яса на шпажки, щоб зробити страву більш привабливою та апетитною.