Рецепт салату з червонокачанної капусти

Рецепт салату з червонокачанної капусти
4.1
(15)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • половина середнього качана червоної капусти
  • 1 банка консервованої кукурудзи (350-400 гр)
  • майонез - опціонально
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Червонокачанну капусту тонко нашаткувати і скласти в салатницю.
  2. Посолити капусту і гарненько пом'яти руками.
  3. Відкрити банку з консервованою кукурудзою і злити зайву рідину.
  4. Додати кукурудзу до капусти, поперчити салат за смаком і перемішати.
  5. Заправити готовий салат майонезом і перемішати.
  6. Салат із червонокачанної капусти бажано подавати до столу одразу після приготування. Смачного!

Щоб зробити цей салат ще цікавішим, можна додати різні інгредієнти, наприклад, горішки або нарізані свіжі овочі. Спробуйте експериментувати зі смаками та створювати власні унікальні версії цього салату. Насолоджуйтеся його свіжістю та апетитним смаком разом із різними стравами вашого вишуканого обіднього столу!