Рецепт: Рулет з м'ясного фаршу, який тане в роті
Кухня
Інгредієнти:
Сирний омлет для рулету з м'ясного фаршу:
- 5 яєць
- 200 гр твердого сиру
- 150 гр майонезу (можна замінити сметаною)
- сіль, перець, спеції за смаком
Начинка з м'ясного фаршу для рулету:
- 0,7-0,8 кг м'ясного фаршу (ідеально підійде свинячо-яловичий або суміш свинячого, яловичого і курячого)
- 1 велика цибулина
- 1-2 зубчики часнику
- кілька гілочок свіжої зелені
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Почати з приготування сирного омлету для рулету з м'ясного фаршу. Духовку розігріти до 180С, деко застелити пергаметним папером (повністю, інакше омлет підтече під папір).
- Яйця вбити в миску і збити вінчиком до однорідного кольору. Сир натерти на дрібній тертці, з'єднати з яйцями і розмішати. Додати в сирно-яєчну масу майонез, сіль, перець за смаком і гарненько перемішати. Вилити все на деко, рівномірно розподілити по всьому дну і відправити в духовку.
- Випікати сирний омлет при зазначеній температурі близько 7-8 хвилин. Тим часом цибулю почистити й дуже дрібно порізати, часник розчавити в часникодавці. Зелень промити та подрібнити. З'єднати фарш із цибулею, часником і зеленню, додати сіль, перець за смаком і перемішати.
- Вийняти деко, розподілити начинку з м'ясного фаршу по всьому сирному омлету. Згорнути все в не надто щільний рулет, загорнути у два(!) шари фольги і знову відправити в духовку.
- Готувати рулет із м'ясного фаршу приблизно годину у фользі. Вийняти деко, зняти обидва шари фольги і відправити деко ще на 15-20 хвилин у духовку. Вийняти сирно-м'ясний рулет із духовки, коли він зарум'яниться і прикрити його фольгою.
- Через 10 хвилин можна зняти фольгу, нарізати м'ясний рулет порційними шматочками і подавати до столу в гарячому або охолодженому вигляді. Смачного!
Цей рецепт рулету з м'ясного фаршу можна вважати справжнім кулінарним шедевром. Щедра сирна начинка в поєднанні з ніжним м'ясним фаршем створює по-справжньому витончений смаковий дует. Відмінність цього рецепта полягає в тому, що сирний омлет виступає не тільки як гарний додатковий шматок, а й як секретний інгредієнт, який забезпечує соковитість рулету.