Як приготувати білковий омлет з творогом
Кухня
Інгредієнти:
- 4 яєчні білки
- 100 гр творогу
- 75 мл молока
- невеликий пучок кропу
- сіль, перець і спеції за смаком
Рецепт приготування страви:
- Творог протерти через сито або ретельно розім'яти виделкою. Білки відокремити від жовтків, трохи збити виделкою. Додати сіль, перець, спеції, влити молоко і знову збити виделкою.
- Розтираючи сир виделкою, влити до нього тонкою цівкою білкову суміш. Сковорідку змастити 1-2 ч. л. олії, поставити на середній вогонь і розігріти її.
- Влити на розігріту сковорідку яєчну масу, накрити кришкою і зменшити вогонь. Готувати білковий омлет приблизно 5 хвилин на невеликому вогні. Зелень промити й нашаткувати.
- Зняти кришку, посипати страву подрібненою зеленню і зняти сковороду з вогню, накрити її кришкою на 5 хвилин. Перекласти творожний омлет на тарілку та подавати до столу гарячим. Смачного!
Цей рецепт також можна змінювати та доповнювати на свій смак. Наприклад, можна додати овочі, які підходять для приготування на парі, як-от цукіні, кабачки, броколі чи морква. Також можна додати різні трави та спеції, які підкреслять смак і аромат цієї страви.