Рецепт: Ніжні рибні відбивні

Рецепт: Ніжні рибні відбивні
4.9
(5)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг фле риби (ідеально підійде пангасіус)
  • 4 яйця
  • 200 гр твердого сиру
  • 70-80 гр борошна
  • чверть лимона
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • приправи за смаком (мелений коріанлр, куркума тощо)
  • сіль за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Філе риби нарізати на шматки середнього розміру і трохи відбити молотком до м'якості. Скласти рибне філе в миску, влити соєвий соус, всипати приправи за смаком і ретельно перемішати. Відбивне філе риби має настоятися в холодильнику не менше 20-30 хвилин.
  2. Тим часом натерти сир на дрібній тертці. Яйця вбити в миску і збити виделкою або вінчиком до однорідного кольору. Всипати тертий сир до яєчної суміші та розмішати. Борошно всипати в глибоку тарілку.
  3. Близько 150 мл рослинної олії влити в сковороду і поставити на вогонь. Миску з рибою вийняти з холодильника. Кожен шматочок філе риби обваляти з усіх боків у борошні, вмочити в сирно-яєчний кляр і викласти на сковорідку з розігрітою олією.
  4. Смажити відбивні з риби приблизно 2-3 хвилини з кожного боку на середньо-сильному вогні. Перекласти готові рибні відбивні на паперовий рушник, дати вбратися зайвому жиру.
  5. Розкласти відбивні з філе риби по тарілках і подавати до столу гарячими, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Можна експериментувати з різноманітними приправами, щоб надати унікального смаку вашим рибним відбивним. Спробуйте подати їх зі свіжим салатом або картоплею фрі для незабутнього поєднання смаків. Запрошуйте сім'ю та друзів і насолоджуйтеся цією неймовірною стравою разом!