Рецепт: Ніжні рибні відбивні
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг фле риби (ідеально підійде пангасіус)
- 4 яйця
- 200 гр твердого сиру
- 70-80 гр борошна
- чверть лимона
- 2 ст.л. соєвого соусу
- приправи за смаком (мелений коріанлр, куркума тощо)
- сіль за смаком
Рецепт приготування страви:
- Філе риби нарізати на шматки середнього розміру і трохи відбити молотком до м'якості. Скласти рибне філе в миску, влити соєвий соус, всипати приправи за смаком і ретельно перемішати. Відбивне філе риби має настоятися в холодильнику не менше 20-30 хвилин.
- Тим часом натерти сир на дрібній тертці. Яйця вбити в миску і збити виделкою або вінчиком до однорідного кольору. Всипати тертий сир до яєчної суміші та розмішати. Борошно всипати в глибоку тарілку.
- Близько 150 мл рослинної олії влити в сковороду і поставити на вогонь. Миску з рибою вийняти з холодильника. Кожен шматочок філе риби обваляти з усіх боків у борошні, вмочити в сирно-яєчний кляр і викласти на сковорідку з розігрітою олією.
- Смажити відбивні з риби приблизно 2-3 хвилини з кожного боку на середньо-сильному вогні. Перекласти готові рибні відбивні на паперовий рушник, дати вбратися зайвому жиру.
- Розкласти відбивні з філе риби по тарілках і подавати до столу гарячими, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!
Можна експериментувати з різноманітними приправами, щоб надати унікального смаку вашим рибним відбивним. Спробуйте подати їх зі свіжим салатом або картоплею фрі для незабутнього поєднання смаків. Запрошуйте сім'ю та друзів і насолоджуйтеся цією неймовірною стравою разом!