500 гр м'яса або фаршу (свинини-яловичини або курки)
3 цибулі
2 великих яйця
2 пачки вермішелі "Мівіна"
Сіль, перець, спеції за смаком
Рецепт приготування:
Вийміть вермішель з упаковки і подрібніть її за допомогою качалки або вручну.
Очистіть і наріжте цибулю крупними шматками.
Промийте м'ясо і обсушіть його.
Розбийте яйця в окрему миску і збийте їх вінчиком з сіллю, перцем та спеціями.
Пропустіть м'ясо разом з цибулею через м'ясорубку, додайте дрібно порізану вермішель та перемішайте.
Додайте в миску з м'ясом збиті яйця та ще раз перемішайте.
Розділіть отриману масу на дві рівні частини. У великій каструлі вскипіть воду.
Положіть обидві частини фаршу в різні поліетиленові пакети, зверніть їх і надайте овальну форму.
Оберніть кожний рулет ще одним пакетом і добре зв'яжіть нитками або тонкою мотузкою.
Поставте рулети в каструлю з киплячою водою на приблизно 35 хвилин, поки м'ясо не буде готовим. Також можна запекти рулет протягом 1 години при 180 ° C (завернувши його в рукав для запікання).
Вийміть готові рулети з киплячої води, вийміть з пакетів або рукава і дайте охолонути на блюді.
Після охолодження рулети можна порізати на порційні шматочки і подавати до столу як холодну закуску або головну страву.