М'ясний рулет з вермішеллю Мівіна
Кухня
Інгредієнти:
- 500 гр м'яса або фаршу (свинини-яловичини або курки)
- 3 цибулі
- 2 великих яйця
- 2 пачки вермішелі "Мівіна"
- Сіль, перець, спеції за смаком
Рецепт приготування:
- Вийміть вермішель з упаковки і подрібніть її за допомогою качалки або вручну.
- Очистіть і наріжте цибулю крупними шматками.
- Промийте м'ясо і обсушіть його.
- Розбийте яйця в окрему миску і збийте їх вінчиком з сіллю, перцем та спеціями.
- Пропустіть м'ясо разом з цибулею через м'ясорубку, додайте дрібно порізану вермішель та перемішайте.
- Додайте в миску з м'ясом збиті яйця та ще раз перемішайте.
- Розділіть отриману масу на дві рівні частини. У великій каструлі вскипіть воду.
- Положіть обидві частини фаршу в різні поліетиленові пакети, зверніть їх і надайте овальну форму.
- Оберніть кожний рулет ще одним пакетом і добре зв'яжіть нитками або тонкою мотузкою.
- Поставте рулети в каструлю з киплячою водою на приблизно 35 хвилин, поки м'ясо не буде готовим. Також можна запекти рулет протягом 1 години при 180 ° C (завернувши його в рукав для запікання).
- Вийміть готові рулети з киплячої води, вийміть з пакетів або рукава і дайте охолонути на блюді.
- Після охолодження рулети можна порізати на порційні шматочки і подавати до столу як холодну закуску або головну страву.
- Для прикраси можна додати свіжу зелень.