М'ясний рулет з вермішеллю Мівіна

М'ясний рулет з вермішеллю Мівіна
3.9
(9)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 500 гр м'яса або фаршу (свинини-яловичини або курки)
  • 3 цибулі
  • 2 великих яйця
  • 2 пачки вермішелі "Мівіна"
  • Сіль, перець, спеції за смаком

Рецепт приготування:

  1. Вийміть вермішель з упаковки і подрібніть її за допомогою качалки або вручну.
  2. Очистіть і наріжте цибулю крупними шматками.
  3. Промийте м'ясо і обсушіть його.
  4. Розбийте яйця в окрему миску і збийте їх вінчиком з сіллю, перцем та спеціями.
  5. Пропустіть м'ясо разом з цибулею через м'ясорубку, додайте дрібно порізану вермішель та перемішайте.
  6. Додайте в миску з м'ясом збиті яйця та ще раз перемішайте.
  7. Розділіть отриману масу на дві рівні частини. У великій каструлі вскипіть воду.
  8. Положіть обидві частини фаршу в різні поліетиленові пакети, зверніть їх і надайте овальну форму.
  9. Оберніть кожний рулет ще одним пакетом і добре зв'яжіть нитками або тонкою мотузкою.
  10. Поставте рулети в каструлю з киплячою водою на приблизно 35 хвилин, поки м'ясо не буде готовим. Також можна запекти рулет протягом 1 години при 180 ° C (завернувши його в рукав для запікання).
  11. Вийміть готові рулети з киплячої води, вийміть з пакетів або рукава і дайте охолонути на блюді.
  12. Після охолодження рулети можна порізати на порційні шматочки і подавати до столу як холодну закуску або головну страву.
  13. Для прикраси можна додати свіжу зелень.