Рецепт: макарони по-флотськи з м'ясом і овочами
Кухня
Інгредієнти:
- Макарони - 200 гр
- Фарш м'ясний (нежирний) – 500 гр
- Морква - 1 шт
- Цибуля - 1 шт
- Часник - 2 зубчики
- Сіль та перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Підготуємо інгредієнти для нашої страви. Фарш, якщо був заморожений, необхідно розморозити. Моркву натираємо на великій тертці. Цибуля і часник дрібно шаткуємо. Відварюємо макарони в підсоленій воді, простежте, щоб вони не переварилися. Краще залишити їх на маленькому вогні щоб вони потихеньку доходили поки ми обсмажуватимемо фарш і нашатковані овочі.
- Ставимо сковороду на середній вогонь і розігріваємо в ній олію. Вже в розігріту сковороду висипаємо підготовлені заздалегідь нарізані цибулю, моркву та часник. Обсмажуємо поки цибуля не стане прозорою, стежимо, щоб цибуля не підгоріла. Посоліть і поперчіть на ваш смак.
- В отриману засмажку висипаємо фарш і добре перемішуємо. Продовжуємо смажити фарш протягом десяти хвилин на середньому вогні.
- Зливаємо воду з макаронів, що вже зварилися, і висипаємо їх на сковороду до фаршу. Ретельно перемішуємо і через хвилинку макарони по-флотськи готові. Смачного!
Сьогодні макарони по-флотськи є популярною стравою у багатьох країнах світу. Вони можуть бути приготовлені з різними видами м'яса (яловичина, свининна, курка) та овочів (морква, цибуля, перець), що робить її універсальною стравою для всієї родини.