Яєчні роли по-корейськи - швидкий рецепт на смачний сніданок
Кухня
Інгредієнти:
- 3 яйця
- половина середньої моркви
- невеликий пучок зеленої цибулі
- 1 ст. соєвого оцту
- кілька крапель лимонного соку
- щіпка цукру
- сіль за смаком
Рецепт приготування страви:
- Моркву очистити від шкірки і нарізати дуже маленькими кубиками, зелену цибулю промити і нашаткувати. Яйця вбити в миску, додати соєвий соус, лимонний сік, щіпку цукру і сіль до смаку, злегка збовтати виделкою до однорідності.
- Сковороду змастити 1 ст. олії і поставити на вогонь. У розігріту сковороду всипати моркву і обсмажити на середньому вогні, помішуючи, до рум'яності. Додати в яєчну суміш цибулю та розмішати, залити отриманою масою моркву в сковороді.
- Смажити яєчний омлет приблизно 1-2 хвилини на середньому вогні (зверху омлет повинен залишитись трохи рідким) і згорнути в щільний рулет. Перекласти рулет із омлету на тарілку та нарізати порційними шматочками. Подавати яєчні роли до столу теплими, з маринованим імбиром та соєвим соусом. Смачного!
Підказка:
- Якщо хочете зробити яєчні роли більш насиченими за смаком, можете додати до яєчної суміші трохи часнику або імбиру.
- Також можна використовувати інші овочі, які маєте під рукою, такі як цибуля, кабачок або перець.
- Спробуйте змінити соус для яєчних ролів - додайте трохи гострого соусу або зеленої цибулі для насичення смаку.