Рецепт листкового пирога з творогом та вишнею
                                    Кухня
                
                Інгредієнти:
- 0,5 кг листкового тіста
 - 400 гр творогу 9-18%
 - 200 гр цукру
 - 2 яйця
 - 70-80 гр вишні (не обов'язково)
 - 70-80 гр вершкового масла
 - 10 гр ванільного цукру
 - + 2 ст. цукру та 1 ч.л. меленої кориці
 
Рецепт приготування страви:
- Листкове тісто заздалегідь викласти на стіл, накрити харчовою плівкою і розморозити.
 - Деко або прямокутну форму розміром 25*35 см змастити олією, духовку розігріти до 180С.
 - Вершкове масло або маргарин розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, остудити.
 - Вишню перебрати, промити і очистити від кісточок, відкинути на друшляк і дати стекти зайвому соку.
 - Творог протерти через сито, додати цукор з ванільним цукром і ретельно перетерти вилкою.
 - Вбити сирну масу яйця, розтираючи вилкою після кожного яйця до однорідності.
 - Половину тіста розкатати в пласт 25*35 см, викласти у форму, покрити його начинкою, викласти вишню та накрити другим розкаченим пластом тіста такого ж розміру.
 - Краї верхнього та нижнього шарів тіста можна не з'єднувати.
 - Змастити верх пирога розтопленим маслом/маргарином, засипати сумішшю цукру з корицею і відправити духовку в розігріту.
 - Випікати листковий пиріг з творогом до рум'яності протягом півгодини.
 - Вийняти форму і залишити пиріг до повного остигання.
 - Нарізати творожний пиріг з листкового тіста порційними шматочками і подавати до столу. Приємного чаювання!
 
Цей рецепт є прекрасним варіантом для тих, хто любить десерти з творогом. Його можна зробити з будь-якими фруктами за вашим вибором. Ви також можете додати до нього трішки кориці або інших спецій, щоб змінити смак. Листкове тісто можна купити в будь-якому магазині, а також його можна замінити на здобне тісто, якщо ви хочете зробити його самостійно.