Рецепт: Курячі шлунки по-корейськи

Рецепт: Курячі шлунки по-корейськи
4.8
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих шлунків
  • 2 середні цибулини
  • 60 мл соєвого соусу
  • 60 мл яблучного оцту
  • 60 мл рослинної олії
  • кілька гілочок зелені для прикраси
  • чорний і червоний мелений перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Курячі шлунки промити, очистити від плівочок і порізати невеликими брусочками. Цибулю очистити і порізати тонкими четвертинками, з'єднати в миску з курячими шлуночками.
  2. Соєвий соус з'єднати в невеликій ємності з оцтом і олією, збити вінчиком, міксером або блендером до повністю однорідної консистенції. Влити отриманий маринад у сковорідку і поставити її на вогонь.
  3. Після закипання рідини додати в сковорідку подрібнені шлунки з цибулею і перемішати. Готувати шлунки по-корейськи приблизно 1,5 хвилини на сильному вогні, постійно помішуючи.
  4. Зняти сковороду з вогню і перекласти її вміст у миску, поперчити за смаком і перемішати. Після повного охолодження накрити миску кришкою і відправити в холодильник.
  5. Курячі шлунки по-корейськи маринуються за 4 години (краще залишити їх на ніч). Готову страву подавати до столу як закуску, прикрасивши подрібненою зеленню. Смачного!

Корейська кухня славиться своїми сміливими поєднаннями смаків і використанням оригінальних інгредієнтів. Страві по-корейськи притаманне поєднання гостроти, солодкого та кислого, що робить її надзвичайно смачною та цікавою для гурманів. Спробуйте цей рецепт і відкрийте для себе нові виміри смаку!