Дитяче м'ясне суфле
Кухня
Інгредієнти:
- 100 г курячого або індичого філе
- 1 невелика морква або половина середньої (50-60 г)
- 3 ст.л. молока
- 2 перепелині яйця
- 1 ст.л. манки
- 1 ч.л. вершкового масла
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- Перед тим, як розпочати приготування, необхідно відварити моркву протягом півгодини у киплячій воді. Потім дати остудитись, очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. М'ясо промити, добре витерти його сухою чистою серветкою, подрібнити його блендером або пропустити через м'ясорубку.
- Додати до фаршу сиру яйця, м'яке розтоплене вершкове масло, манку, влити молоко, поперчити і додати сіль за смаком. Додати моркву і перемішати. Щоб отримати однорідне та ніжне суфле, можна збити отриманий фарш блендером.
- В чаші пароварки довести воду до кипіння, розкласти фарш по силіконових формочках та поставити їх на підставку для варіння на пару. Готувати дитяче куряче суфле протягом близько 25 хвилин під кришкою.
- Потім перекласти м'ясне суфле на тарілку, вийняти з формочок і подавати теплим до столу.
Цей рецепт забезпечить вашу дитину смачною та поживною стравою, яку вона обов'язково полюбить. Суфле має ніжну текстуру і чудово підходить як гарний варіант для дитячого обіду або вечері. Ви також можете експериментувати з іншими овочами, додавати трави або сир до фаршу, щоб змінити смак страви. Приготуйте це суфле разом з вашою дитиною і насолоджуйтеся процесом спільного готування та смаковим задоволенням!