Дитяче м'ясне суфле

Дитяче м'ясне суфле
4.3
(5)
Метод: У пароварці
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 100 г курячого або індичого філе
  • 1 невелика морква або половина середньої (50-60 г)
  • 3 ст.л. молока
  • 2 перепелині яйця
  • 1 ст.л. манки
  • 1 ч.л. вершкового масла
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Перед тим, як розпочати приготування, необхідно відварити моркву протягом півгодини у киплячій воді. Потім дати остудитись, очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. М'ясо промити, добре витерти його сухою чистою серветкою, подрібнити його блендером або пропустити через м'ясорубку.
  2. Додати до фаршу сиру яйця, м'яке розтоплене вершкове масло, манку, влити молоко, поперчити і додати сіль за смаком. Додати моркву і перемішати. Щоб отримати однорідне та ніжне суфле, можна збити отриманий фарш блендером.
  3. В чаші пароварки довести воду до кипіння, розкласти фарш по силіконових формочках та поставити їх на підставку для варіння на пару. Готувати дитяче куряче суфле протягом близько 25 хвилин під кришкою.
  4. Потім перекласти м'ясне суфле на тарілку, вийняти з формочок і подавати теплим до столу.

Цей рецепт забезпечить вашу дитину смачною та поживною стравою, яку вона обов'язково полюбить. Суфле має ніжну текстуру і чудово підходить як гарний варіант для дитячого обіду або вечері. Ви також можете експериментувати з іншими овочами, додавати трави або сир до фаршу, щоб змінити смак страви. Приготуйте це суфле разом з вашою дитиною і насолоджуйтеся процесом спільного готування та смаковим задоволенням!