Рецепт боннського супу для зниження ваги

Рецепт боннського супу для зниження ваги
4.3
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 6 цибулин
  • 6 середніх помідорів (можна замінити банкою помідорів у власному соку)
  • 0,5 кг білокачанної капусти (можна замінити пекінською, брюссельською або цвітною)
  • 2-3 болгарські перці
  • великий пучок зелені селери (можна замінити корінням селери)
  • невеликий пучок петрушки
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Помідори вимити і нарізати невеликими кубиками, капусту нашаткувати (кольорову вимити і розібрати на дрібні суцвіття).
  2. Цибулю очистити і нарізати кубиками, болгарський перець вимити, очистити від насіння і нарізати дрібними шматочками.
  3. Корінь селери очистити та дрібно нарізати.
  4. З'єднати в каструлі капусту, цибулю, помідори, болгарський перець, корінь селери та залити догори водою кімнатної температури так, щоб повністю покрити овочі. Поставити на вогонь та довести бульйон до кипіння.
  5. Варити суп приблизно 10 хвилин на помірному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою (не повністю, залишити щілину для виходу пари).
  6. Готувати боннський суп ще 10-15 хвилин при слабкому кипінні під кришкою. Ближче до кінця посолити, поперчити та додати спеції до смаку, розмішати.
  7. Зелень селери з петрушкою промити, обсушити і нашаткувати, додати готовий суп і дати настоятися півхвилини.
  8. Зняти каструлю з вогню, накрити кришкою та залишити на 10-15 хвилин. Зняти кришку, розлити суп по тарілках та подавати до столу. Смачного!

Крім того, що боннський суп допомагає схуднути, він також містить багато вітамінів і мінералів, які підтримують здоров'я. Капуста містить велику кількість вітаміну С і А, а також багато фібр і кальцію. Помідори багаті антиоксидантами, а селері містить багато вітаміну К і фолієвої кислоти. Тож боннський суп не тільки корисний, але і дуже смачний!