Рецепт боннського супу для зниження ваги
Кухня
Інгредієнти:
- 6 цибулин
- 6 середніх помідорів (можна замінити банкою помідорів у власному соку)
- 0,5 кг білокачанної капусти (можна замінити пекінською, брюссельською або цвітною)
- 2-3 болгарські перці
- великий пучок зелені селери (можна замінити корінням селери)
- невеликий пучок петрушки
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Помідори вимити і нарізати невеликими кубиками, капусту нашаткувати (кольорову вимити і розібрати на дрібні суцвіття).
- Цибулю очистити і нарізати кубиками, болгарський перець вимити, очистити від насіння і нарізати дрібними шматочками.
- Корінь селери очистити та дрібно нарізати.
- З'єднати в каструлі капусту, цибулю, помідори, болгарський перець, корінь селери та залити догори водою кімнатної температури так, щоб повністю покрити овочі. Поставити на вогонь та довести бульйон до кипіння.
- Варити суп приблизно 10 хвилин на помірному вогні, потім зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою (не повністю, залишити щілину для виходу пари).
- Готувати боннський суп ще 10-15 хвилин при слабкому кипінні під кришкою. Ближче до кінця посолити, поперчити та додати спеції до смаку, розмішати.
- Зелень селери з петрушкою промити, обсушити і нашаткувати, додати готовий суп і дати настоятися півхвилини.
- Зняти каструлю з вогню, накрити кришкою та залишити на 10-15 хвилин. Зняти кришку, розлити суп по тарілках та подавати до столу. Смачного!
Крім того, що боннський суп допомагає схуднути, він також містить багато вітамінів і мінералів, які підтримують здоров'я. Капуста містить велику кількість вітаміну С і А, а також багато фібр і кальцію. Помідори багаті антиоксидантами, а селері містить багато вітаміну К і фолієвої кислоти. Тож боннський суп не тільки корисний, але і дуже смачний!