Рагу з м'ясом в мультиварці: простий рецепт для смачного обіду
Кухня
Інгредієнти:
- 400 гр м'яса (свинина, яловичина або курятина)
- 1 середній кабачок
- 2 картоплини
- 150 мл чистої води
- 1 болгарський перець
- 1 цибулина
- 100 гр свіжої або замороженої стручкової квасолі
- 1 морква
- 1 зубчик часнику
- кілька гілочок зелені
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- М'ясо промити й обсушити, порізати невеликими шматочками. Цибулю очистити і порізати четвертинками. У чашу мультиварки влити 2-3 ст.л. рослинної олії і встановити режим Смаження або Випічка.
- У мультиварку з розігрітою олією викласти цибулю. Через 3-4 хвилини додати в мультиварку м'ясо і перемішати. Готувати цибулю з м'ясом, помішуючи, ще 5-7 хвилин. Моркву очистити і порізати тонкими кружальцями/натерти на крупній тертці.
- Додати моркву до м'яса з цибулею в мультиварку і перемішати. Готувати м'ясо з цибулею та морквою ще 5 хвилин до закінчення режиму. Тим часом очистити картоплю і порізати її невеликими кубиками. Якщо ви використовуєте заморожені овочі - розморозити.
- Кабачки (за потреби очистити від шкірки) вимити і порізати маленькими кубиками. Болгарський перець вимити, розрізати на дві частини і видалити насіння, порізати дрібними шматочками. Викласти картоплю в мультиварку, покрити подрібненими кабачками та подрібненою стручковою квасолею.
- Посолити, поперчити, залити вміст мультиварки водою і перемішати. Готувати рагу з м'ясом у мультиварці близько 40 хвилин у режимі Тушкування. Часник почистити і дрібно порізати, зелень промити і подрібнити.
- Відкрити кришку мультиварки, додати часник і перемішати. Посипати подрібненою зеленню і закрити кришку. Залишити овочеве рагу з м'ясом у мультиварці на 5 хвилин. Потім відкрити кришку, розкласти рагу по тарілках і подавати до столу. Смачного!
Рагу з м'ясом у мультиварці - це прекрасний спосіб насолодитися ситним обідом із мінімумом зусиль. М'ясо стає ніжним і соковитим, а овочі додають смаку та свіжості страві. Цей рецепт можна варіювати, додавши улюблені приправи або замінивши інгредієнти на свій смак. Подавайте рагу з м'ясом зі свіжою зеленню та хрустким хлібом, і ви отримаєте вишуканий обід, який запам'ятається вашій родині.