Рагу з м'ясом в мультиварці: простий рецепт для смачного обіду

Рагу з м'ясом в мультиварці: простий рецепт для смачного обіду
4.1
(11)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 гр м'яса (свинина, яловичина або курятина)
  • 1 середній кабачок
  • 2 картоплини
  • 150 мл чистої води
  • 1 болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 100 гр свіжої або замороженої стручкової квасолі
  • 1 морква
  • 1 зубчик часнику
  • кілька гілочок зелені
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. М'ясо промити й обсушити, порізати невеликими шматочками. Цибулю очистити і порізати четвертинками. У чашу мультиварки влити 2-3 ст.л. рослинної олії і встановити режим Смаження або Випічка.
  2. У мультиварку з розігрітою олією викласти цибулю. Через 3-4 хвилини додати в мультиварку м'ясо і перемішати. Готувати цибулю з м'ясом, помішуючи, ще 5-7 хвилин. Моркву очистити і порізати тонкими кружальцями/натерти на крупній тертці.
  3. Додати моркву до м'яса з цибулею в мультиварку і перемішати. Готувати м'ясо з цибулею та морквою ще 5 хвилин до закінчення режиму. Тим часом очистити картоплю і порізати її невеликими кубиками. Якщо ви використовуєте заморожені овочі - розморозити.
  4. Кабачки (за потреби очистити від шкірки) вимити і порізати маленькими кубиками. Болгарський перець вимити, розрізати на дві частини і видалити насіння, порізати дрібними шматочками. Викласти картоплю в мультиварку, покрити подрібненими кабачками та подрібненою стручковою квасолею.
  5. Посолити, поперчити, залити вміст мультиварки водою і перемішати. Готувати рагу з м'ясом у мультиварці близько 40 хвилин у режимі Тушкування. Часник почистити і дрібно порізати, зелень промити і подрібнити.
  6. Відкрити кришку мультиварки, додати часник і перемішати. Посипати подрібненою зеленню і закрити кришку. Залишити овочеве рагу з м'ясом у мультиварці на 5 хвилин. Потім відкрити кришку, розкласти рагу по тарілках і подавати до столу. Смачного!

Рагу з м'ясом у мультиварці - це прекрасний спосіб насолодитися ситним обідом із мінімумом зусиль. М'ясо стає ніжним і соковитим, а овочі додають смаку та свіжості страві. Цей рецепт можна варіювати, додавши улюблені приправи або замінивши інгредієнти на свій смак. Подавайте рагу з м'ясом зі свіжою зеленню та хрустким хлібом, і ви отримаєте вишуканий обід, який запам'ятається вашій родині.