Солодкий омлет

Солодкий омлет
4.2
(5)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 яйця (або 1 велике)
  • 30-50 мл молока
  • 1 ст.л. цукрової пудри
  • 10 гр вершкового масла
  • 5 гр ванільного цукру

Рецепт приготування страви:

  1. Яйце вбити в невелику миску і трохи збити виделкою. Додати ванільний цукор, цукрову пудру і збити виделкою або вінчиком до повної однорідності. Намагайтеся збивати так, щоб яйце не пінилося (тобто злегка збивати). Солодкість омлету можна регулювати на свій смак.
  2. Потім, не перестаючи збивати, влити тонкою цівкою молоко. Змішувати до однорідного кольору. Сковороду поставити на вогонь і змастити шматочком вершкового масла. Коли масло розтопиться, влити на сковороду яєчну суміш і рівномірно розподілити по всьому дну.
  3. Готувати солодкий омлет приблизно 3-4 хвилини на середньому вогні. Потім перекласти готовий омлет на тарілку, змастити одну половину солодким джемом, варенням або медом, накрити другою половиною. Подавати солодкий омлет до столу гарячим, до чаю, кави, з молоком або соком. Смачного!

Омлет - універсальна страва, яку можна готувати на сніданок, обід або вечерю. Ви можете експериментувати з начинками та приправами, додавати фрукти, ягоди або горіхи, щоб урізноманітнити смак. Солодкий омлет - це чудовий спосіб почати день із солодкого задоволення та підняти настрій усій вашій родині.