Пицца с корейской морковью

Пицца с корейской морковью
4.5
(9)
Метод: В духовці
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • дріжджове тісто – 300 г
  • маслини – 10 шт.
  • варена ковбаса – 200 г
  • помідор – 1 шт.
  • морква по-корейськи – 150 г
  • майонез – 2 ст. л.
  • сир – 150 г
  • кетчуп – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Нарізаємо варену ковбасу середніми кубиками.
  2. Промиваємо свіжий помідор і нарізаємо тонкими кільцями.
  3. Натираємо твердий сир на дрібній  тертці.
  4. Розкачуємо дріжджове тісто в тонкий пласт.
  5. У окремій ємності змішуємо майонез і кетчуп, намазуємо отриманим соусом основу піци.
  6. Викладаємо шматочки ковбаси на соус.
  7. Додаємо моркву по-корейськи.
  8. Нарізаємо маслини без кісточок кільцями і розкладаємо їх на піцу.
  9. Посипаємо піцу тертим сиром і ставимо в розігріту духовку.
  10. Випікаємо 15-20 хвилин, даємо трохи охолонути і нарізаємо на порційні шматочки.

Додаткові поради:

  • Для різноманітності можна використовувати відварене куряче м'ясо або свинину замість ковбаси.
  • Щоб додати піці пікантності, спробуйте додати трохи гострого соусу або дрібно нарізаного свіжого перцю чилі до начинки.
  • Для любителів овочів, додайте гриби, солодкий перець або цибулю для збагачення смаку.