Пицца с корейской морковью
Кухня
Інгредієнти:
- дріжджове тісто – 300 г
- маслини – 10 шт.
- варена ковбаса – 200 г
- помідор – 1 шт.
- морква по-корейськи – 150 г
- майонез – 2 ст. л.
- сир – 150 г
- кетчуп – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
Рецепт приготування:
- Нарізаємо варену ковбасу середніми кубиками.
- Промиваємо свіжий помідор і нарізаємо тонкими кільцями.
- Натираємо твердий сир на дрібній тертці.
- Розкачуємо дріжджове тісто в тонкий пласт.
- У окремій ємності змішуємо майонез і кетчуп, намазуємо отриманим соусом основу піци.
- Викладаємо шматочки ковбаси на соус.
- Додаємо моркву по-корейськи.
- Нарізаємо маслини без кісточок кільцями і розкладаємо їх на піцу.
- Посипаємо піцу тертим сиром і ставимо в розігріту духовку.
- Випікаємо 15-20 хвилин, даємо трохи охолонути і нарізаємо на порційні шматочки.
Додаткові поради:
- Для різноманітності можна використовувати відварене куряче м'ясо або свинину замість ковбаси.
- Щоб додати піці пікантності, спробуйте додати трохи гострого соусу або дрібно нарізаного свіжого перцю чилі до начинки.
- Для любителів овочів, додайте гриби, солодкий перець або цибулю для збагачення смаку.