Піца зі спагетті

Час приготування:
50 хв.
Кухня
Інгредієнти:
- відварені спагетті – 400 г
- твердий сир – 50 г
- яйця – 3 шт.
- рослинна олія
- мелений перець, сіль – за смаком
- базилік
Для начинки:
- салямі – 300 г
- перетерті помідори – 4 ст.л.
- часник – 3 зубчики
- твердий сир – 250 г
- оливки – 10 шт.
- болгарський перець – 1 шт.
Рецепт приготування:
Якщо у вас залишились відварені спагетті після обіду або вечері, і ви не знаєте, що з ними зробити, спробуйте приготувати з них дуже смачну піцу. Якщо відварених спагетті немає - відваріть їх.
- Відварюємо спагетті до готовності в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк та промиваємо під проточною водою.
- Натираємо твердий сир і змішуємо його з сирими яйцями, сіллю та перцем, додаємо до відварених спагетті.
- На сковороді розігріваємо декілька ложок соняшникової олії. Викладаємо половину порції спагетті з яєчною сумішшю та розрівнюємо за допомогою виделки. Обсмажуємо цей пласт з двох сторін до появи золотистої скоринки. Ті ж дії повторюємо з рештою спагетті.
- Для приготування томатного соусу змішуємо перетерті помідори з нарізаним часником, сіллю та перцем. Подрібнюємо за допомогою блендеру до стану однорідної маси.
- Лист застилаємо папером та змащуємо олією. Викладаємо зверху дві заготівлі зі спагетті, змащуємо верх томатним соусом.
- Посипаємо половиною натертого сиру.
- Викладаємо нарізану ковбасу, солодкий перець та оливки без кісточок. Посипаємо залишками натертого сиру. Випікаємо в духовці 15 хвилин до готовності.
Для більшої соковитості піци можна використовувати свіжі помідори у начинці.
Доповнення:
Італійська кухня відома своїми піцами, але цей рецепт вносить у неї новий поворот. Використання спагетті замість традиційного тіста є оригінальним і цікавим способом додати текстури та смаку до звичної страви. Ви можете експериментувати з різними видами сиру та добавками, аби надати піці особливого характеру. Також це чудовий спосіб використати залишки їжі, трансформуючи їх у нову смачну страву.