Піца зі спагетті

Піца зі спагетті
3.7
(15)
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • відварені спагетті – 400 г
  • твердий сир – 50 г
  • яйця – 3 шт.
  • рослинна олія
  • мелений перець, сіль – за смаком
  • базилік

Для начинки:

  • салямі – 300 г
  • перетерті помідори – 4 ст.л.
  • часник – 3 зубчики
  • твердий сир – 250 г
  • оливки – 10 шт.
  • болгарський перець – 1 шт.

Рецепт приготування:

Якщо у вас залишились відварені спагетті після обіду або вечері, і ви не знаєте, що з ними зробити, спробуйте приготувати з них дуже смачну піцу. Якщо відварених спагетті немає - відваріть їх.

  1. Відварюємо спагетті до готовності в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк та промиваємо під проточною водою.
  2. Натираємо твердий сир і змішуємо його з сирими яйцями, сіллю та перцем, додаємо до відварених спагетті.
  3. На сковороді розігріваємо декілька ложок соняшникової олії. Викладаємо половину порції спагетті з яєчною сумішшю та розрівнюємо за допомогою виделки. Обсмажуємо цей пласт з двох сторін до появи золотистої скоринки. Ті ж дії повторюємо з рештою спагетті.
  4. Для приготування томатного соусу змішуємо перетерті помідори з нарізаним часником, сіллю та перцем. Подрібнюємо за допомогою блендеру до стану однорідної маси.
  5. Лист застилаємо папером та змащуємо олією. Викладаємо зверху дві заготівлі зі спагетті, змащуємо верх томатним соусом.
  6. Посипаємо половиною натертого сиру.
  7. Викладаємо нарізану ковбасу, солодкий перець та оливки без кісточок. Посипаємо залишками натертого сиру. Випікаємо в духовці 15 хвилин до готовності.

Для більшої соковитості піци можна використовувати свіжі помідори у начинці.

Доповнення:

Італійська кухня відома своїми піцами, але цей рецепт вносить у неї новий поворот. Використання спагетті замість традиційного тіста є оригінальним і цікавим способом додати текстури та смаку до звичної страви. Ви можете експериментувати з різними видами сиру та добавками, аби надати піці особливого характеру. Також це чудовий спосіб використати залишки їжі, трансформуючи їх у нову смачну страву.