Піца “Дияволо”

Піца “Дияволо”
3.8
(12)
Метод: В духовці
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • тісто листкове дріжджове – 200 г
  • моцарелла – 150 г
  • гриби – 100 г
  • перець чилі – 1 шт.
  • помідори – 2 шт.
  • базилік
  • часник – 1 зубчик
  • солодкий перець
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цукіні – 1 шт.

Рецепт приготування:

  1. Тонко розкачуємо готове листкове тісто, щоб товщина його склала лише кілька міліметрів.
  2. Лист змащуємо олією та викладаємо на нього пласт тіста.
  3. Для соусу в блендері подрібнюємо свіжі помідори, часник та кілька гілочок базиліку.
  4. Тісто змащуємо приготованим томатним соусом.
  5. Моцареллу натираємо на тертці та рівномірно розподіляємо поверх соусу.
  6. Зверху викладаємо подрібнені овочі. Щоб перець чилі був менш гострим, видаляємо з нього насіння.
  7. Начинку посипаємо кільцями нарізаної цибулі.
  8. Випікаємо піцу 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Додатково:

Для аромату перед подачею піцу можна полити оливковою олією, змішаною з прованськими травами. Також, якщо ви шукаєте ще більшої різноманітності у смаках, спробуйте додати кілька каперсів або анчоусів для солоного акценту. Це додасть піці середземноморського шарму!